Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6320828 www.bgdnes.bg

Синът на Софка "В атака"

Лоренцо - синът на Софи Маринова, се впусна "В атака“ на феновете си - така е озаглавено второто му самостоятелно парче, заснето и на видео. Досега младият изпълнител е участвал в няколко от клиповете на известната си майка и вече има зад гърба си една песен – „Много ясно“. „В атака“ обаче е първият самостоятелен проект на Лоренцо, който има и видеореализация.
„Исках да се включа в песента поне с вокали, но Лоренцо категорично отказа. Той иска всичко да си прави сам. Не иска да говорят, че аз го бутам.“ – споделя Софи Маринова. И допълва, че не е присъствала на снимките на видеоклипа. Отишла е само в началото и в края на снимачния ден, за да поздрави екипа. Артистичен, усмихнат и освободен, Лоренцо се справя без проблем с ролята си и снимките минават бързо и безпроблемно. Режисьор на видеото е Людмил Иларионов – Люси.
Партньорка в клипа на талантливия младеж е Биби, която е модел и също се занимава с музика. Лоренцо лично я кани да вземе участие във видеото.
„Държах майка си настрани. Всичко решавах сам. Показах й само финалния вариант на клипа и я попитах все пак дали й харесва“, сподели Лоренцо.
„В атака“ е по музика и аранжимент на Спас Лазаров, а текстът е на Лора Димитрова. Видеото направи своята премиера по Фен ТВ вчера и за нула време събра хиляди фенове пред екрана.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама