Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6321227 www.bgdnes.bg

Маги Ж. СЕ СЛАГА НА АЗИС

Имате ли нужда от танцьорка, умилква му се сексбомбата 

Знаете я поговорката: "Приятелството си е приятелство, ама сиренето е с пари!"
Оказва се, че вече от приятелството може да се прави сирене, сиреч пари. Така иска да действа Маги Желязкова, една от поостарелите сексбомби на родния хайлайф.
Тя иска да изкара някой лев от своя близък авер Васил Троянов Боянов, по-известен като Азис. Както отлично вече знаете, миналата седмица той пусна новото си парче "Мотел" и вече събира милиони гледания в интернет.
"Имате ли нужда от танцьорка?", докача го Маги Желязкова. Тя е имала вземане-даване няколко пъти с Азис пред камера за негови стари клипове, а и по принцип обича да кърши стегнатото си тяло във видеа на родни изпълнители. За услугата не взема никак евтино...
"И аз да дойда за танцьорка", включва се в интернет и още една жена с инициали Г.К.

Тя не е известно лице като Маги Желязкова, нито е млада и засукана - по снимките личи, че ЕГН-то й е "солидно". Нищо, нека танцува жената, и за не-моделки има място в клиповете на Азис. Както видяхме, в "Мотел" имаше лесбийки, бежанци, расисти, цигани, булки и младоженци, стари и млади - и всички накрая се сдобриха и веднага станаха щастливи.


Само за седмица Азис се фука, че новата чалгия събрала 4 милиона гледания за 7 дни, а един заклет фен отдолу обяснява: "Аз не разбирам какво толкова й се учудвате на гледанията.
1. Песента е супер;
2. Азис си е мегахаризматичен;
3. Клипът е ефектен...
Според мен, когато й мине пикът, ще е с между 60 и 80 милиона гледания, което за българска песен е супер успех."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама