Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6321372 www.bgdnes.bg

Кралят на сръбския турбофолк Аца Лукас заби ново гадже

Омъжена и с малолетно дете дама от село в Сърбия е новата изгора на най-известния турбофолк певец в Белград Аца Лукас.

28-годишната брюнетка Бранислава Пашайлия от Лозница печели сърцето на легендарния изпълнител, които също е женен и има малко момиче. Тя е ангел, който ми е изпратен от Бога, казва дългокосият 48-годишен музикален ветеран.

Реклама

От 2010 г. Лукас е женен за Соня Вуксанович. Името на жена му наскоро бе замесено в секс афера с прочутия бивш баскетболист Марко Ярич, което е екссъпруг на най-известната манекенка Адриана Лима.

"С новата ми любов сърцето ми е изпълнено. С нея проблемите в живота ми се струват като песен. Тя е стабилна и интелигентна девойка. Искам щастието с нея да продължи вечно. В нейно лице имам всичко, което ми е необходимо", каза влюбеният до ушите изпънители на култовото парче "Лична карта". Огромното желание на Аца е да има наследник от Бранислава. "Искам тя да ми роди син. Ако имам мъжка рожба с нея, ще бъда най-щастливия човек на света", допълва Лукас. От няколко седмици омъжената дама живее под един покрив с певеца, които е сред най-заможните изпълнители в Сърбия.


Славата му на топпевец достига косимечски размери през 2003 г., когато е арестуван и осъден на 4 месеца затвор в полицейската операция "Сабя", която имаше за цел да унищожи мафиотския Земунски клан. Признат е за виновен само да притежание на оръжие, но на всички става ясно, че той е личния певец на Кръстниците на сръбския ъндъргрануд.
На 3 февруари 2009 г. Аца Лукас е ранен с два куршума от огнестрелно оръжие. Той е застрелян, докато е на паркинг в квартала на сръбската столица Нови Белград. Прострелян е в дясната горна част на крака. Оцелява на косъм. Година по-късно се вдига сватбата с вече бившата му съпруга Саня.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама