Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6324160 www.bgdnes.bg

Оферта на "ВИП брадър": 120 бона за Маги Бадер

Мис Плеймейт се чуди дали да приеме колосалната сума

Колосалните 120 000 лева ще получи плеймейтката Маги Бадер, за да влезе в риалити шоуто "ВИП брадър", научи "България Днес".


Актуалната носителка на титлата "Мис Плеймейт" е офертирана от продуцентите в продължение на няколко седмици, но още не е взела окончателното решение дали да приеме.

Реклама


Маги се притеснявала, че в предаването може да бъде очернена като други хубавици, и не била сигурна дали си струва да се впусне в подобно предизвикателство. Така бяха сериозно прецакани Черната Златка и Светлана Василева, които бяха подигравани, че нямат никакви географски познания и се вписват в типичния образ на глуповатите плеймейтки.


От друга страна, Бадер не искала за дълго време да се разделя с 5-годишния си син, с когото имала много силна връзка.


"Напоследък бях много ангажирана с всякакви активности и не сме излизали никъде. Искам да отида на почивка с детето и да прекараме повече време заедно", призна моделката, която е разделена с бащата на сина си, но поддържат приятелски отношения.


Маги се учудила на офертата от "ВИП брадър", тъй като не е скандална личност и едва ли щяла да допринесе много за зрелището в къщата. Нямало как и да се напие и да направи скандал, тъй като почти не употребява спиртни напитки и може да изкара цяла вечер само на половин чаша бяло вино.


Това, което е привлякло продуцентите към плеймейтката, е, че тя не се свени да се показва гола. Това със сигурност ще предизвика сериозни вълнения не само сред участниците в предаването, но и сред зрителската аудитория.


Сумата, която предлагат на Бадер, я накарала сериозно да се замисли, тъй като си е достатъчно сериозна и трудно може да бъде заработена с други ангажименти. 24-годишната хубавица се издържа единствено с ангажиментите си като модел, както и със стопанисването на онлайн бутик за дрехи.

Реклама


След победата си в "Мис Плеймейт" Бадер получи чек за 20 000 лева. Част от парите задели за сина си, а друга планираше да даде за благотворителност, свързана с хора с психични заболявания. Ако приеме офертата на риалити шоуто, плеймейтката вероятно отново ще отдели пари за сина си и за благотворителност.


В публичното пространство вече се завъртяха няколко потенциални участници във "ВИП брадър" - фолкпевицата Мария, интернет сензацията Мис Тигрова, плеймейтките Дилена Димитрова, Мартина Юрукова и Джулиана Гани, както и жената с най-големи гърди в Европа Майра Хилс.

Реклама
Реклама
Реклама