Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6326973 www.bgdnes.bg

Софка мери пачки с Лили

Гринго гори в организацията

 Маринова прави юбилеен концерт също като този на Иванова

Ани Романова

Софи Маринова, която не само може да пее като поп иконата Лили Иванова, но и в началото на певческата си кариера често я имитираше, е решила и да премери сили и глас с нея, като направи също юбилеен концерт в столичната зала „Арена Армеец“. Това научи ексклузивно „България Днес“ от самата фолкфурия.


През декември Софка отбелязва както 42-ия си рожден ден, така и 20-годишнината си на сцената. За концерта си ромският славей е избрал датата 9 декември - деня на св. Анна, а организатор ще е „Фреш мюзик“. „Имаше няколко свободни дати в залата през декември, но аз избрах деня на светицата, защото много я уважавам, а и тя ще ме закриля“, призна певицата, за чийто глас спецове твърдят, че е цели четири октави. „Ще е грандиозен спектакъл, пълен с изненади“, обеща тя.

Реклама


За две десетилетия Софка се утвърди като една от най-успешните чалга диви, като междувременно преживя няколко бурни романа, раздели се с дългогодишните си гаджета, а също напусна и двама продуценти, роди сина си Лоренцо, участва в „Евровизия“ два пъти - веднъж в дует със Слави Трифонов, втория път - самостоятелно... "Зад гърба й са десетки хитове, клипове и награди, стотици концерти и участия, но досега не е дръзвала да се бори за пълна „Арена Армеец“. Това е истинско предизвикателство", коментират нейни фенове. В тази зала гласовитата ромка пя на концерт на Слави Трифонов преди 2 години, когато с изпълнението си на народни песни вдигна на крака зрителите, напомнят запознати.


„Явно вече му е дошло времето за „Армеец“, коментира приятелят й, певецът Гринго, който не само ще участва в концертната програма като дуетна половинка на Софка, но ще помага и в организацията на шоуто.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама