Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6332564 www.bgdnes.bg

Фицата се фука с новата

Севинч и бебе с него на участия

Лили АНГЕЛОВА

Един от култовите млади актьори Филип Аврамов, който стана татко на второ момиченце наскоро, вече води двете любими жени на участия в провинцията, научи "България Днес". Ана, която е на два месеца, излиза навън, въпреки жегите, а майка й продължава да я кърми. Двете любими жени на актьора са с него постоянно и съвсем скоро дори участвали в концерт на сформираната от Филип група - "Джинджифил". Аврамов пътува с част от момчетата на група "Тумбаито" на Калин Вельов и изпълнява рок. Севинч, която също е певица, от време на време се включва с изпълнения и на китара на участията му.

"Аз съм най-щастливият татко на света", призна, когато се роди втората му дъщеря, актьорът единствено пред "България Днес". Със съпругата му Милена преди това се разделиха, а от нея Аврамов също има момиче. В момента отношенията с бившето му семейство са нормални и по-голямото му дете вече се радва на новородената си сестричка. "Бебето е добре, всичко е наред, а Филип продължава да строи къщата, в която ще живее с новата си жена." Това сподели бащата на актьора бай Георги Аспарухов.

Таткото на Фицата не желае да коментира разпадането на брака на сина си с колежката Милена Спиридонова, защото обича и нея, и семейството й, и детето им Рая. "Няма да говоря какво иска Филип, как го иска и с кого. Той да казва каквото реши, това не е моя работа, нито ваша", каза бай Георги.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама