Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6333513 www.bgdnes.bg

Кристо люби сочно гадже

Бърка си в носа пред новата изгора

Рапърът Кристо излиза с момиче с много сочно дупе, видяха вездесъщите очи на "България Днес".

Новата изгора на певеца има мощни баджаци, но не се свени да излиза по къси панталонки. Огромното дупе придава допълнителна екзотичност на девойката, която за пръв път е засечена в компанията на Кристо.

Реклама

В продължение на 3 години рапърът имаше връзка с красавица Кристин. Двамата се залюбиха, докато тя беше ученичка, но хубавица му би шута заради натоварващата му ревност. Изпълнителят изпаднал в тежка драма, че е изпуснал Кристин, и това се отрази на кариерата му, която е в застой като нивото на река Дунав.

Новата приятелка на Кристо трудно ще пребори по хубост Кристин, а и доста има да наваксва с килограмите. Не е ясно откога двамата са заедно, но, изглежда, че се чувстват доста близки. За това свидетелства неприятен жест от страна на певеца - той най-безпардонно си бърка в носа, докато момичето е до него. Невъзпитаният маниер беше пропуснат от девойката, която не отлепяше поглед от мобилния си телефон. Точно заради модерните технологии и разговорите между двамата влюбени бяха кът.

След като се придвижиха с луксозното возило на рапъра, двамата се отдадоха на романтична разходка, но момичето продължаваше да обръща повече внимание на телефона си, отколкото на Кристо.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама