Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6333657 www.bgdnes.bg

"Ритон" С "Оскар" за юбилея

Специална изненада пристигна в дома на Катя и Здравко - момичета от фенклуба на "Ритон" Велиана, Мария, Искра, Кристина, Нели, Гергана и Кети успяха да сюрпризират звездите с необичайни дарове, а причината е, че преди броени дни, на 1 юли, се навършиха точно 40 години от основаването на най-обичания дует на родната поп сцена.

Пратката бе доставена от куриер и буквално заслепи музикалното семейство - в кутия Катя откри огромен букет от близо 70 черни и златисти рози, а цветовете са избрани неслучайно от момичетата. "Винаги бъдете себе си, защото сте уникални и неповторими, като черните рози в кутията - нетипични и малко мистични, като Вас самите", казват те в обръщението си до "Ритон".

Реклама

Същинската изненада обаче бе статуетка "Оскар". Златистата фигура на рицаря, подпрян на меч, е за особени заслуги на "Ритон" за популяризирането и приноса им към към българската поп музика, неизменна част от която са вече 4 десетилетия.
А и нямат намерение да слизат от сцената, тъй като в момента подготвят своя пореден албум, посветен на юбилейния спектакъл "Музика и любов", насрочен за 18 октомври в НДК.

Пеещото семейство не закъсня да благодари на почитателите си: „Мили момичета - Велиана, Мария, Искра, Кристина, Нели, Гергана и Кети, със Здравко не само ви благодарим, но и ви прегръщаме силно за вашата безрезервна любов!

"Оскар" заслужавате и вие - за подкрепа ви, за обичта, за усмивките и позитивната енергия, които ни изпращате! Заради вас не губим вяра, че младото поколение ще продължава и занапред да цени и слуша хубавата българска песен.
Бъдете здрави и все така усмихнати по време на нашите срещи!!!

Очакваме ви на 18 октомври в Зала 1 на НДК! Катя и Здравко“

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама