Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6334209 www.bgdnes.bg

Моделката Светлана Василева: Бирмата не ме е пребил

Той е добро момче, познаваме се от години

КОЯ Е ТЯ: Светлана Василева е родена в Търговище. Завършила е Природо-математическата гимназия в родния си град. През 2009 година става носителка на титлата Мис Плейбой, а преди година участва в риалити шоуто "ВИП брадър". През годините името й е свързвано с редица популярни мъже у нас, но често написаното е далеч от истината.

Иво АНГЕЛОВ

- Светлана, добре ли си? Появи се информация, че си била зверски пребита от Жоро Бирмата.

Реклама

- Не съм пребита, това е абсоюлтна лъжа. С него сме в добри отношения и никога не сме имали нещо повече. Не съм се карала с него заради Алисия или Преслава. Приятелството ми с Преслава не е приключило, просто всеки си има неговата си среда. Винаги, когато се видим, се поздравяваме и си говорим. Никога не сме имали скандал заради Бирмата. С Алисия също не съм скарана. Нямам проблем с нея заради Бирмата. Не съм му се бъркала с коя излиза. Той е младо момче и може да бъде с която си иска. Не съм сядала в скута му, както се пишеше. Тези лъжи идват от моя бивша приятелка, която не знам защо е решила да ме напада в медиите. Пълни измислици!

- С Бирмата в какви точно отношения сте?

- С него се познаваме от години. Той беше в компанията на мой бивш приятел. Но нищо повече не сме имали. За него мога да кажа, че едно добро момче и не ме е бил.

- Има ли случай някога мъж да ти е посягал?

- Да чукна на дърво, досега никога не съм била бита.

- С Преслава преди бяхте неразделни, а сега не можете да бъдете засечени заедно по дискотеки. Има ли драма?

- Не се мразим и не сме скарани. Аз поне не я мразя. Нормални са ни отношенията, както винаги са били. Заради мъж е абсурдно да имаме някакви проблеми.

- Покрай всичките писания чувала ли си се с Алисия, за да се уточните каква е истината?

- С Алисия никога не съм си общувала така, както с Преслава. Когато се видим на нейно участие, ме поздравява и показва добро отношение. И с никоя не съм се била по женски.

Реклама

- Някога заради мъж разваляла ли си приятелство?

- Случвало ми се е моя приятелка да ми забие нож в гърба заради мъж. Но аз никога няма да направя нещо подобно. За мен приятелството е много по-важно, защото мъжът днес го има, а утре го няма.

- Слуховете казват още, че се заживяла в малка стаичка на общежитие в Студентски град, тъй като нямаш пари. Наистина ли е така?

- Не искам да обидя никого от Студентски град, но аз там не живея. Ако някой живее в общежитие, няма нищо лошо в това. Това е нещо нормално, но при мен няма как да се случи. Нещо повече - дори беше написано, че обикалям пеша между блоковете. Искам да обясня, че аз не съм привърженичка на ходенето пеша. Когато нямам кола, използвам таксита. Аз да обикалям пеша - това просто е невъзможно. Нямам връзки в общежитията и не съм си взела малка стаичка за 70 лева на месец. Живея в моя апартамент в квартал Драгалевци.

- Вярно ли е, че си закъсала финансово?

- Не съм закъсала с парите, както също се пише. Дори имаше случай наскоро, при който един човек ми предложи финансова помощ, защото прочел, че нямам пари. Благодаря много, но нямам такива проблеми.

- Защо се появяват такива неверни слухове по твой адрес?

- Тези информации се появяват от един мой бивш приятел, с който бяхме заедно преди години. Той така е пускал слухове и за бившата си жена. Обвиняваше я за напълно неверни неща.

- Каква друга лъжа си чела за себе си напоследък?

- Много неща се появиха. Но най-впечатляващото напоследък е боят с Бирмата.

- Имаш ли мъж до себе си?

- Ще отговаря така - добре съм. Заради мъжете тръгват всички проблеми. Мои бивши гаджета видяха, че съм щастлива и съм получила това, което съм искала, и започнаха с нападките срещу мен.

- Да не стягаш сватба?

- Ако кажа, че е така, кой знае каква черна магия ще ми направят.

- Какво се случва около теб напоследък?

- Снимах за "Плейбой" - ще съм корица за два месеца. Това е нещо ново, защото бях спряла да се снимам гола. Когато една жена срещне подходящия човек и се чувства добре, решава да се отпусне. Имах нужда отново от такава емоция.

- Очакваш ли след фотосесията да бъдат засипана с неприлични предложения от мъже?

- Да, очаквам го, това е нещо нормално. Но очаквам и нападки от мои колежки. Вече не им обръщам внимание.

- Фотосесията да не означава, че си си сложила силикон?

- Не, но много искам. Обаче ме е страх. Преди два месеца имах записан час да си оправям носа, но в последния момент не отидох. Страхувам се да не стане по-зле - както формата на носа, така и на гърдите.

Реклама
Реклама
Реклама