Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6335782 www.bgdnes.bg

Галена върти педали за 100 бона

Велосипедът е украсен с 20 хил. камъни "Сваровски"

Грандиозната сума от 100 000 лева е броила фолкпевицата Галена за колело с камъни "Сваровски", научи "България Днес".

Велосипедът, който е покрит с 20 000 белстящи камъни, е част от новия й клип #TheBo$$.

Лъскавото колело е дело на популярната дизайнерка Паолина Крушкина, на която й отнело цели два дни да го изработи. Младата дама почти денонощно стояла в бутика си, за да завърши бижуто навреме. Във видеото Галена страстно танцува върху возилото, а по-късно дори го подкарва по улицата.

Реклама

Любопитен момент е, че камъните "Сваровски" е са поставени на ръка един по един, който е и логичното обяснение за дългия процес. Дизайнерката обаче е проявила безкрайно търпение, за да завърши успешно и красиво визията на велосипеда. В цената от 100 000 лева влиза не само колелото и блестящите камъни, но и трудът за изработката.

Един от най-актуалните модни дизайнери - Филип Плейн, също участва във видеоклипа. Той отваря вратите на своeто имение в Кан за снимките на #TheBo$$. Музикалната лента е заснета на Френската ривиера и съвпадна с две важни събития на Лазурния бряг – 70-ия юбилеен кинофестивал в Кан и финала на Гран при 2017 в Монако. Във видеото звездно участие имат самият Филип Плейн, известният графити художник Алек Монополи, най-сексапилният затворник Джеръми Мийкс, рапърът Ейкън и други.

Снимките на клипа са направени по време на грандиозното модно шоу по представяне на колекцията на дизайнера. Присъстващи на ревюто бяха 250 лично отбрани гости, сред които Парис Хилтън, Ева Лонгория, София Ричи, Джереми Мийкс, Флойд Мейуедъри и много други представители на световния елит.

Сред дрехите се открояват ценни палта от редки и изключително скъпи кожи, като цената на някои от тях достига до 45 000 евро, а общата стойност на всички дрехи и аксесоари е над 200 000 евро. Тези стойности превръщат новата песен на Галена в един от най-скъпите родни проекти, като тя е известна със своята разточителност, когато се отнася за професионални проекти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама