Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6336470 www.bgdnes.bg

Светът лудна по Андреа

В Китай и САЩ тренират на нейни песни, колежките злобеят

Превъзбудена тълпа скача и тренира зумба на 6-о авеню и 48-а улица в Ню Йорк с българска чалга!

Песента, на която хората подскачат лудо, е на фолкаджийката Андреа. Звуците от хитовия й дует с Кости "Неблагодарен" привличат вниманието на минувачите. Сред тълпата е и българин, който заснема необичайната гледка и видеото се разпространява като вирус из родните сайтове. Зумбата е фитнес танц, вдъхновен от латиноамериканските танци. Включва танци, аеробика и фитнес.

Реклама

Фактът, че парче на певицата звучи мощно в центъра на Ню Йорк, предизвика вълна от коментари, появиха се дори съмнения, че групата трениращи са българи. Самата изпълнителка е категорична, че няма пръст в това и че то е по-скоро доказателство, че е известна и извън родината, за което никой не бива да я съди, а напротив - да се радва.

Зумба с Андреа в Ню Йорк съвсем не се оказа изолиран и единствен случай. Започнаха да се появяват подобни клипове от Китай, Сингапур, Дубай, Индия, Мексико, както и от съседните на България държави. Оказа се, че песните на Андреа звучат по целия свят в залите за тренировки.

Дали еуфорията около творчеството й е дирижирана от самата изпълнителка или не, факт е, че Андреа успя да издразни на макс колежките си. Любимата на Кобрата, която напусна със скандал редиците на "Пайнер", твърди, че е много по-успешна, работейки сама. Тя не запази добри отношения с никоя от колежките си във фирмата и успехите й зад граница карат останалите чалгарки откровено да я мразят.
Единственият, който признава постиженията й, е попфолк кралят Азис.

"Бях в Сен Тропе и там по радиото звучеше песен на Андреа. Честно!" - сподели певецът в свое интервю преди време.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама