Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6339238 www.bgdnes.bg

С чалга на море

Чалгата се пренесе на морето!


Родните фолкпевици масово избраха да почиват по родното Черноморие, вместо да забегнат в чужбина. И това си има своето логично обяснение - изпълнителките по това време на годината имат най-много участия в морските дискотеки и затова гледат да са близо до работата си. Но успяват да съчетаят полезното с приятното.
Несебър и Слънчев бряг остават все така актуални и това лято. Там вече са Мария заедно с дъщеря си Марая, Ивана с порасналата Теодора, както и бузукарката й Стояна със сина си Иван.


В своята лятна "резиденция" вече е и Есил Дюран, която разкри в социалната мрежа част от летните си забавления. В Балчик тези дни са Ани Хоанг и режисьорът Людмил Иларионов-Люси. И докато той снима поредния видеоклип, Ани е по плажовете и голф игрищата.

Реклама

Лозенец избраха за летен отдих Глория и колегата й Илиян.


Емануела се задържа най-често в Свети Влас, тъй като там е бащата на детето й, докато младата й колежка Ванеса обикаля курортите наред. Емилия засега е само по басейните, но скоро ще отпраши към Черноморието. Подобно е положението и с Джена.


Кали пък е почитателка на гръцките курорти и нерядко пътува до южната ни съседка - както да снима клипове, така и да събира тен на плажа. Джордан също си подари кратка ваканция в Гърция. Там това лято са избрали да почиват още Юнона и нейната дъщеря Глория, както Дамян Попов, Устата и Марина Тошич.


Все още не са ясни летните дестинации на Галин, Преслава, Джена, Галена и Фики, които често имат концертни изяви по Черноморието.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама