Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6340275 www.bgdnes.bg

Гонзовица ИЗПУСКА КАРАКОНДЖУЛА

Пълна промяна за 30 минути

Хората са го казали - да си видиш двойника не е на хубаво! Обикновено копието е зло, в случая на Светлана Василева е... караконджул!

В обективите на папараците на "България Днес" попаднаха две Гонзовици - една в козметичния салон и една навън. Боже, каква разлика! Каква умела лъжа е красотата!

Реклама

Първо, миниатюрната Светла се изтъпани пред разкрасителния център със своя джип - голямо бяло чудовище на марката "Порше", в което има всевъзможни глезотии за силиконовата фръцла. Естествено, тя го паркира на тротоара, ама все пак беше уикенд, няма да сме твърде критични. Вече сме свикнали да се разхождаме по улицата заради подобни джипове. Част от културното наследство на града.
С припкаща походка и микрогащи блондинката влезе в салона за разкрасяване и легна на кушетката с отиграно движение. Малко след това се показа оттам... но това вече не беше Светлана, а нещо от "оня" свят. Нещо, което живее през девет планини в десета и идва на белия свят само покрай Вси Светии...

"То" се беше увило с тюрбан на главата, захванат с шнола, а по лицето - нула грим и разни тайни цапаници за сексапил. След секунда на дневна светлина "то" бързо се върна в "преизподнята", т.е. в салона.

И, о, чудеса! След половин час оттам излезе онова миньонче, което сме свикнали да виждаме по страниците на мъжки списания - тежък грим, напомпани устни, коса като от чалга клип и всички останали силиконови атрибути.

А вие срещали ли сте свръхестествени същества посред бял ден?!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама