Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6340505 www.bgdnes.bg

Гери-Никол и 100 Кила "убиват" 20 000

Над 20 хиляди чакат Гери-Никол да ги "убие" в съучастие със 100 Кила. Не става дума за углавно престъпление, а за музикално "нападение".

"Напрао ги убивам" е работното заглавие на новия хит, който двамата са забъркали.  Очаква се песента да бъде пусната всеки момент, като звездите вече подгряват ежедневно със снимки и кодови съобщения от снимачната площадка, които разпространяват неуморно в социалните мрежи.

Реклама

Над 20 хиляди души чакат с нетърпение пускането на рап песента, с която най-вероятно Килата ще направи пореден опит да напусне границите на България. В клипа Гери-Никол се прави на Ники Минаж, като носи тъмни очила стил "Дарт Вейдър".

Напоследък най-изветсната абитуриентка у нас е станала крайно провокативна, като се разхожда из клиповете си по оскъдно облекло и сака в пайети. Порасналата девойка не крие похотливия си нрав и често дразни феновете си със секси снимки. Дори наела личен хореограф, който да й помогне да овладее до перфектност друсането на "яката дупара" по пример на Риана. 

Гери-Никол не крие, че Риана е нейния идол и затова я пунтира във всичките си участия като застава в разкрач и се дупи пред феновете си, за да "разгорещи страстите. 

Съвместният проект на Килата и Гери-Никол е напът да изпревари Криско не само с мръсния си текст, но и с провокативно видео, издават близки до звездите. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама