Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6342232 www.bgdnes.bg

Ченге за 3 бона вози Лили

Примата сменя боята на косата, прави втори концерт в НДК

Младите мъже, които обгрижват примата, могат да бъдат забелязани зад волана на мощните й лимузини.
Най-новото попълнение в списъка на подчинените на певицата е бивш полицай с приятна външност и добро телосложение. Хубавецът е неизменна част от антуража на Лили от началото на тази година. Срещу колосалната заплата от 3 бона на месец мускулестият юнак е плътно до естрадната звезда и не дава и косъм на падне от главата й.
Топпапараците на "България Днес" уловиха примата да тича по задачи с новия си любим подчинен. Цялата в черно, елегантна и с огромни слънчеви очила, прикриващи половината й лице, Иванова използва почивните часове на деня за разкрасителни ангажименти.
Първата спирка на Лили е най-близката банка. След като тегли нужната й сума, примата се запътва към любимия й суперскъп магазин за гримове. Иванова използва макиаж на световноизвестна марка, който у нас само ултразаможни дами могат да си позволят. Освен че пазарува на воля луксозната козметика, Лили се ползва и с услугите на професионална гримьорка, която я съветва кой продукт точно да избере. За специалното внимание примата се отблагодарява с кутия от любимите си бонбони - същите носи и на фризьорката си всяка седмица.
В последно време примата е решила и да смени цвета на косата, издават запознати. Русият цвят е запазена марка на певицата, но сега Иванова смята да разнообрази.
През цялото време Лили е под зоркия поглед на новия й шофьор. Младокът помага на Иванова да слезе от колата и внимателно я държи за ръка, докато певицата се почувства уверена да се движи сама. Годинките си казват думата и блондинката стъпва все по-леко и внимателно, а подчиненият й е неотлъчно до нея.
Новакът прави всичко по силите си да се задържи на високоплатената длъжност при изпълнителката още дълго време. Лили е известна с факта, че младите мъже, които й слугуват, й омръзват лесно и не се задържат на работа повече от две години.
Преди сегашния засукан хубавец охрана, шофьор и приятна компания на изпълнителката беше нацепеният Иво. Заради звездната си шефка той дори смени стила си - от приличащ повече на мутра гологлав и вдъхващ респект батка се превърна в интелигентно изглеждащ младеж с коса и брада, като дори започна да носи шалове.
Иво се задържа около две години при изпълнителката, след което безследно изчезна и бързо бе сменен от новия на примата. Слуховете носят, че ексшофьорът е лазил по нервите на шефката си с постоянни закъснения за работа.
Преди Иво дълго време дясна ръка на певицата беше дългокос младок с вид на рокаджия. Той се задържа най-дълго на работа при звездата и допреди три години тичаше по петите на примата. Въпреки че бе един от най-верните й приближени, и той изхвърча ненадейно от поста си.
Лили се готви за предстоящото ударно турне, което ще затвърди позициите й сред най-богатите родни звезди. Иванова ще пътува и за три концерта в Европа тази година. Само преди часове пък стана ясно, че е обявена дата и са в продажба билети за втори допълнителен концерт в зала 1 на НДК в края на октомври, с който ще закрие българското си турне и ще отпраши извън границите на родината. Краят на 2017 г. ще е повече от успешен за певицата, след което Лили обмисля дълга почивка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама