Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6342308 www.bgdnes.bg

Крисия с нов микрофон за 5 бона от Дългия

Талантливото дете има колекция от осем уреда за пеене

Лили АНГЕЛОВА

Най-голямата БГ шоузвезда Слави Трифонов е забранил на любимката си Крисия Тодорова да се изявява извън неговото шоу, освен конкурсите, на които още ходи момиченцето, научи "България Днес".
Доскоро красавицата можеше да бъде "поръчана" като гост на различни частни партита за различни цени - от 3000 лева до 10 000. Преумората си казала думата на два пъти, когато Красия започнала да се чувства отпаднала. Именно тогава се намесил Слави със забраната тя да участва в различни шоупрограми, които са далеч от предаването му. "По този начин Дългия някак спасява детството на момиченцето. Той винаги предусеща всичко, което се случва с нея само след разговор, дори по телефона", смятат от екипа на Трифонов.
Тези дни малката певица, която планира почивка на море с мама и татко, най-сетне показала поредния микрофон, който Слави й подарил на 1 юни, рождения й ден.
"Това е петият микрофон от него. Качеството си казва думата, но този е специален, защото на него има камъни. Направен е по поръчка специално за любимката на Дългия", обясняват близките на Крисия. Според тях чудото на техниката струвало поне 5000 лева.
Досега 13-годишното момиче има колекция от осем микрофона - повечето са от Слави Трифонов, като има подаръци и от преподавателите на талантливата Крисия.
Майката на певицата Красимира от своя страна също често дарява Трифонов с различни дарове, най-често икони. Според нея само те могат да го пазят от нещастия и зли очи.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама