Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6342836 www.bgdnes.bg

Ето ги най-дългите крака

Гигантски крака с дължина 133 см са на път да покорят висшата мода.

Неземно дългите долни крайници са притежание на рускинята Екатерина Лисина. 29-годишната дама нахлува с гръм и трясък в модната индустрия, която се прехласва пред рекордьорката. Бившата баскетболистка от националния отбор е най-високата рускиня с ръст от 210 см.


През 2008 г. с фланелката на "сборная" тя печели бронзов медал на олимпийските игри в Пекин и минава за най-големия доминатор в играта под обръчите. Всички специалисти единодушно предричат бляскава кариера на Екатерина в женската НБА с тлъст договор, но Лисина хвърля потната фланелка и решава да покори земното кълбо с изяви на модния подиум.

Реклама


Момичето от 500-хилядния град Пенза е подала и официално молба на Книгата на Гинес. Тя иска да бъде призната за най-големия дългуч сред манекенките. В момента рекордът се държи от Амазон Ив, която е с 2 см по-ниска от нея. Рускинята също така настоява да грабне и титлата в категорията "най-дълги женси крака".


"Детската ми мечта бе да бъда модел. Това е нещо, което винаги съм искала", коментира Лисина. Когато е на 16 г., тя стърчи една глава над другите момичета на нейната възраст и учителя по физическо я агитира да заложи на баскетбола.

Убеждава я, че именно там ще може да се изяви пълноценно и да бъде забелязана от световните медии. Освен ръст тя има и талант с популярния спорт с оранжевата топка, която за отрицателно време я прави национален състезател.
"Стига толкова спортни изяви. Жадувам да пробия в модата. Искам светът да бъде в краката ми", шеговито подхвърля брюнетката от Пенза.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама