Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6344568 www.bgdnes.bg

Мис Милион вече е Мис Стотинка

Рязко свършва парите най-младата родна милионерка Доника Николова.
Девойката, която преди повече от три години се сдоби с цял милион от лотарията, до днес не е спирала да харчи. Провъзгласилата се за Мис Милион мацка от Севлиево е на път да се превърне в Мис Стотинка, злословят завистници.
Последната придобивка на Доника са силиконови гърди. Новата пазва на богаташката я краси от няколко месеца насам, издават запознати. Николова, която по принцип не била фен на изкуствения външен вид, се поддала на изкушението да напълни сутиена.
От известно време насам Доника си има и интимна компания в харченето на пари. Снажен младеж е гаджето на Николова, с която не спират да обикалят екзотичните острови. Цветомир също разполага с тлъста банкова сметка и широки пръсти. С любимата му харчат на воля, обикалят света и се радват на живота.
"Определила съм си една сума, която харча на месец, и гледам да не я превишавам. Така си правя сметка на парите. Обичам да пътувам често до Дубай, защото ми е най-близо" - разказва Доника, която все още няма нито един работен ден в живота си.
След като стана милионерка, младата девойка се сблъска с редица използвачи. Клюките гласят, че именно заради парите и известната моделка Моника Валериева дълго време бе първа дружка на Доника. Напоследък обаче двете не се виждат много-много.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама