Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6346720 www.bgdnes.bg

Меломани окупират плажа за Sozopol Fest

Феновете на поп и джаз музиката препълват плажната ивица за музикалния фестивал Sozopol Fest, който предлага на публиката свежо и различно забавление още от старта на летния сезон, а организатор на феста е „Съни Блу" ООД. 

Още едно доказателство, че нашето Черноморие не се ограничава само с популярния в медиите алкохолен туризъм, е 24-часовият музикален маратон на Sozopol Fest на плажа "Златната рибка". На метри от морските вълни, където е фестивалната сцена, може да видим култови музиканти като Incognito, Nik Weston, OnurEngin, Белослава, Миленита, Dirty Purchase и други.

Реклама

Фестивалът направи още една крачка към статута на хаус и фънки шоу. На плажа без прекъсване звучи музика в стиловете соул, денс, фънк, афробийт, хаус, диско, лаундж, ню джаз. В дневната част на Sozopol Fest посетителите могат да научат или да поупражняват своите kite, windsurf и wakeboard умения, да разпуснат в chill-out зоните или да открият още много други забавления, които се случват в рамките на фестивала.

Домакин на музикалното шоу е хотелски комплекс, разположен на самия морски бряг, сред много зеленина. Конкурсът Marine Lifestyle Awards 2017 подкрепя идеите за по-добро качество на живот, здраве и свободно време и ще отдаде нужното внимание на успешните постижения в Лайфстайл индустрията, която дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира качества и просперитет.

Културният туризъм в морския ни регион привлича все повече гости през летния сезон, категорични са организаторите на Морските Оскари от ВИП Комюникейшън. Церемонията Marine Lifestyle Awards 2017 ще отличи най-успешните компании в морския регион на 28 юли 2017 г. от 19 ч. на сцената на Амфитеатъра в град Приморско. 

Третото издание на престижните награди е под патронажа на Община ПРИМОРСКО, която и това лято старира рано туристическия сезон с препълнени хотели, с десетки културни и спортни събития.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама