Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6349204 www.bgdnes.bg

Рут плажува без мъж

Колева сама на море, претърпя ПТП

Не й трябва мъж на Рут Колева! Тя си е самодостатъчна!

Певицата отново вилнее по морето сам-самичка. С няколко дружки и добро настроение Рут ще изкара месеца на къмпинг „Градина“. Мястото е пълно със звезди от родния хайлайф, които предпочитат спокойствието пред шумотевицата на Слънчака.


За поредно лято Рут няма мъж до себе си или поне не го афишира. Певицата избягва да излага на показ личния си живот. Преди години го направи пред хиляди зрители в риалити формата "Къртицата", след което се зарече да си трае.
Слуховете носят, че в момента Колева има човек до себе си, но го пази в дълбока тайна. Съседи на изпълнителката я засичат често със симпатичен мъж, който разхожда домашния й любимец. Кой е обаче тайнственият господин - само най-приближените до Рут знаят.

Реклама

Топпапараците на "България Днес" уловиха Рут да препуска по плажа в бяла рокля - досущ като морска фея. Без прическа и грим, певицата разпуска само с женска компания. Девойките засядат в бара на плажа от сутринта - първо с чаша кафе в ръка, а по-късно минават на твърдо.

От фотосите ясно се вижда, че Рут е в добро настроение и готова летните купони да започнат. Червенокосата фурия е известна с това, че обича партитата навсякъде и по всяко време, а най-любими са й плажните.

Руте пуснала леко коремче през последните седмици. Активната почивка не позволява на певицата да спазва хранителен или тренировъчен режим. Това са два от ангажиментите, за които изпълнителката иска да забрави поне за един месец, докато си почива.

Преди почивката изпълнителката е претърпяла леко ПТП. Колата на Рут е чукната от едната страна, но певицата отлага ремонта. Колева е над нещата и хич не й пука как изглежда возилото й.

Физически певицата изглежда добре, което е успокоение за феновете й. Рут имаше здравословни проблеми, чието естество пазеше в тайна. Заради тях тази година изпълнителката отмени грандиозния си концерт в Зала 1 на НДК. Колева обяви, че ще претърпи спешна операция и ще изпълни плановете си за големия концерт, но когато здравето й позволи това.

Реклама
Реклама
Реклама