Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6357917 www.bgdnes.bg

Елен Колева стана бизнес дама

Актрисата се завръща с пълна сила в медийните среди, отменя сватбата

В истинска бизнес дама се е превърнала чаровната актриса Елен Колева.

Една от най-скандалните и желани родни хубавици е оставила на заден план актьорската кариера за момента. Елен е насочила цялото си внимание към това да прави пари!

Реклама

Колева, която се залюби със заможен евреин на име Марсел, е решила, че подобно на редица родни светски личности и тя трябва да припечелва от нещо свое. Елен и любимият й развиват бизнес, но не с майонеза, а с нашумели напоследък здравословни сладкишчета.

Плодовите бонбони са сред най-модерните в момента продукти сред вегетарианците и моделките. Красивата актриса сама рекламира продуктите си. Елен твърди, че е фен на здравословния начин на живот.

Бизнесът на Колева е изцяло финансиран от любимия й. Марсел е от заможен род и може да се похвали със суперстабилно финансово състояние. Подобно на Колева той също е силно религиозен и вярва, че Бог го е събрал с родната пищна красавица.
Хубавецът спечели сърцето на брюнетката и здраво й е завъртял главата. Двамата дори обмисляха да минат под венчило това лято, но сватбата се отменя заради бизнес плановете им, издават близки до двойката. Елен и Марсел не са се отказали да си кажат "Да", но това ще се случи догодина.

За дълъг период от време Елен се беше скрила от медийното пространство. Тя беше дори заличила профилите си в социалната мрежа. След скандалните връзки със Сашо Майонезата и Калин Терзийски брюнетката се отдаде за известно време на чистата любов с новия й избраник.

Снимки: Борислав Трошев и Фейсбук

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама