Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6362512 www.bgdnes.bg

Софка взривява "Арена Армеец"

Ромската перла пести за наем на залата след 20 години на сцената

След 20 шеметни години на сцена ромската перла Софи Маринова вдига феновете си във въздуха.

Гласовитата изпълнителка "взривява" "Арена Армеец" с грандиозен концерт, който готви. На 9 декември се очаква Софка да извие глас пред хиляди почитатели, стекли се от различни краища на страната за юбилея й.

"Приятели, от доста време пазих една тайна, която е време да ви я споделя. Ще имат възможността малки, големи и средни фенове да дойдат. За мен ще е чест и удоволствие да отбележа 20 години на сцена заедно с всички вас" - обяви ексклузивно Маринова.

Реклама

Ромската перла това лято пести за наем на залата. Концертът ще излезе солено на звездата и затова ще ограничи луксозните почивки в сезона на отпуските. Билетите за концерта на Софи вече са пуснати в продажба и се изкупуват от лудите й фенове, но са на сравнително ниски цени. Талоните варират между 20 и 30 лв. и само ВИП местата са по-скъпи - 50 лева.

Дълго време Софи подготвяше феновете си, че ще чуят радостна вест за нея съвсем скоро. Всички очакваха това да е новина за бебе, но се оказа, че е концерт.
Преди няколко седмици половинката на Софи – Гринго, сподели пред "България Днес", че Маринова е направила тест за бременност, който е бил положителен. Тогава двойката се готвеше да посети гинеколога на певицата за потвърждение на вълнуващата новина. Какво се е случило след прегледа обаче, Гринго и Софи пазят в тайна само за себе си.

Снимка: България ДНЕС

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама