Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6371520 www.bgdnes.bg

Рапъри стават треньори в "Гласът на България"

Павел и Венци Венц вече няма да са водещи

Рапърите Павел и Венци Венц стават треньори в "Гласът на България".
Дуото, което скандализира с песните си, се издигна в риалитито и вече ще оценява музикалните таланти на участниците. Това стана ясно от рекламата на шоуто, която се върти в последните дни по Би Ти Ви.


Така със сигурност някой измежду Камелия, Графа, Поли Генова и Иван Лечев ще си тръгне от предаването. С най-големи шансове да бъде треньор и в петия сезон на формата е Поли Генова. Изпълнителката, която ни представяше на "Евровизия", е една от любимките на продуцентите. Освен това Поли отказа да бъде жури в конкурентното музикално предаване, което се излъчва по "Нова" - "Х фактор". Така нейните шансове да продължи работата си и през есента в предаването граничат със 100%.

Реклама


Почти сигурно единият напускащ стола на треньор е Иван Лечев. Китаристът не се вписа добре през миналия сезон и е най-малко харесван от аудиторията. Според голяма част от зрителите на "Гласът на България" Лечев няма място в петия сезон на риалитито.


Графа и Камелия са с равни шансове да останат в предаването. Продуцентите на музикалния формат са доволни от тях и обективните оценки, които дават.
Една от причините за рокадата в предаването е по-ниският хонорар, който рапърите искат. Павел и Венци са навити да вземат малко пари, но да имат повече правомощия в риалитито.

Дуото е изключително харесвано от тийнейджърите, което също е голям плюс за тях. Голяма част от малчуганите са луди фенове на рапърите и със сигурност интересът, ако те са жури, би бил доста по-сериозен.


Въпреки че стартът на формата е съвсем скоро, продуцентите все още умуват кой ще замени Павел и Венци като водещи. Едно само е сигурно - че лицата на предаването отново ще бъдат две.

СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама