Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6372896 www.bgdnes.bg

Камелия Тодорова: 14 пъти съм се прераждала!

Повечето от тях бях мъж, имам спомени от предишни животи

Лили АНГЕЛОВА

14 пъти се е прераждала Камелия Тодорова. Била е мъж, и то неведнъж, в предишните си животи.
Това научи "България Днес" от джаз звездата, която обича лятото да се разтоварва с езотерично четиво. "Чета "Пътят на душата" в момента. Категорично вярвам в преражданията. И честно казано, съм имала възможност да се убедя във всичко това", каза Ками. В годините тя старателно е проучила миналите си идвания на Земята. Камелия научила историята на душата си през 90-те години, но още като дете си спомнила за едно свое прераждане. Случило се, когато със семейството й били на гости в Радомир. Тя отишла на кино с баща си и гледали филм на Джоузеф Лаузли.
"Там има ферми, сено и други атрибути, но къщата беше доста различна от нашата. Казах на баща ми, че съм живяла в такава къща, а той ми отговори: "Да, когато си била англичанка сигурно". Ходихме след това да питаме един човек, който се занимаваше с прераждания, и той каза, че е нормално да имам неосъзнат спомен от предишен живот, каза Ками. Тя винаги е вярвала в прераждането, тъй като от дете се чувствала по-различна от другите момичета. Искала да бъде момче и почнала да играе с кукли чак на 11 години.
Чак през 90-те години, вече известна, джаз певицата намерила твърдо потвърждение за усещането, че в минали животи е била мъж. "Научих го от човек, който можеше да гледа, че от 14 прераждания девет са ми като мъж. И нито едно от преражданията ми не е тук, в България. Всичко, което този човек ми каза, се сбъдна", казва с днешна дата Камелия, която на 11 август ще представи страната ни на фестивала "Нишвил" в Ниш.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама