Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6373283 www.bgdnes.bg

Фолкзвездата Галин: Вярвам в извънземни!

С Фики не сме скарани

Усетих злобата на колегите

Чалгата си отива

Галин Гочев е сред най-успешните мъжки представители в родните попфолк среди. Радва се на много почитатели от различни възрасти и се слави с това, че винаги бяга от чалга ритмите. Баща му е ръководител на фолклорния оркестър "Извор" и именно от него Галин наследява таланта и желанието си за работа. 26-годишният младок от Добрич се надява да продължава с успехите, избягва интригите и безрезервно вярва в себе си.

Ина ИЛИЕВА

- Галин, оперираха те заради хематом. Добре ли си?
- За щастие всичко вече е наред! Беше от пренатоварване по време на работа. Не съм взимал химии и забранени вещества. Неприятен случай, за който не исках да се знае, но точно тогава имах участие и трябваше да се извиня на хората, които ме чакаха. Отидох до болницата, за да ми изпишат хапчета, а те ми казаха, че трябва да се оперирам след час. Взел съм си две седмици почивка това лято, искам да прекарам и време с родителите си, за жалост те няма винаги да са до нас.
- Богат ли е един добре изглеждащ попфолк изпълнител на твоята възраст?
- Доволен съм от себе си. Не мога да кажа, че съм богат. Младо момче съм, което работи яко и си изкарва хубави пари. Успях наскоро да си купя апартамент съвсем сам. Надявам се да направя хит, с който да изкъртя цялата държава! Когато визуализираме мечтите си, те се сбъдват. Да тръгнеш с една мисъл в главата си и с влака от Добрич и да стигнеш, където съм днес - много труд, упоритост и вяра е ключът!
- За да постигнеш това, трябва ли да си скандален като 14-годишна Сузанита, която вдигна толкова шум около себе си с голото си дупе?
- Истината е, че новото поколение иска и търси скандала. В момента съм на море и тук на ден по 4-5 пъти отнякъде се чува песента на Сузанита. Това е новата вълна и който може да се настрои на тази честота, той е в играта. Със сигурност скандалът продава, но не е това най-важното. Трябва да правиш и хубава музика.
- Значи със силикон и дупе се пробива по-лесно?
- Стига вече с този силикон и голотии! Отживелица е да се гледа на певиците само по този начин. Аз, Фики и Азис нямаме силикон, а сме успели. Външният вид има значение, но е само една добра добавка.
- Споменаваш Фики. Медиите не спират да тръбят за скандали между вас. Какви са отношенията ви?
- Нямам представа защо толкова много ни караха медиите. Не сме приятели, това е много силна дума за мен. Колеги сме и няма скандал между нас. Може би клюките идват заради негови изказвания по мой адрес преди време по повод гласови данни и т.н. Никога не бих отвърнал на нещо подобно. Отвръщам само на доброто. С негативни емоции не искам да си натоварвам кармата.
- Вярваш ли в съдбата?
- Да! Чел съм много и много конспиративна литература през годините. Харесва ми да гледам и филми с подобна тематика, които трудно се намират, защото на много хора не им е изгодно да знаем истината за света. Вярвам и че има извънземни! Също, че някой ни наблюдава и управлява. Има много теории за света и според мен истината е някъде по средата.
- Истината дали има жена до тебе в момента е само една. Имаш ли гадже?
- Нямам сериозна приятелка в момента. Съсредоточен съм в работата си. Имам отношения с жени, но не са сериозни, не мисля скоро да създавам семейство.
- Какви момичета те впечатляват?
- Харесвам блондинки много. Да е висока до 1,64 см. Най-важното е да има за какво да си говорим. Страстта с времето си отива и след това са от значение други неща в една връзка.
- Имало ли е агресивни фенки?
- Имало е, но това може би е нормално. Не мога да откликна на всички, които искат вниманието ми.
- Кога всъщност реши да се занимаваш с музика?
- Баща ми се занимава с народна музика от много години. Той има договор с "Пайнер" още от 1994 г. Тогава компанията е била предимно за поп, рок и народна музика. Никога не съм си представял да се занимавам с нещо различно от музика. В началото беше трудно, защото по-възрастните колеги не ме приеха особено радушно. Трябваха ми две-три години, за да ме приемат като техен равноправен колега. Имаше злоба, но това мен не ме интересуваше. Бях млад, с много енергия, което не се хареса на мнозина. Много пъти са искали да ми подлеят вода. Но пък си знаех, че мога и никога не съм поставял интригите пред работата ми. Така и успях да се наложа с това, че съм работлив и различен. И с музиката, и със самата си идентичност. Младите хора все по-рядко вече слушат чалга. Бъдещето не е в чалгата и като цяло има отдръпване от фолка - кръчмарската музика. Хората искат модерна музика и смятам да им го предложа. Попфолкът няма как да изчезне, но има нужда от нова вълна!

Снимка: ЛИЧЕН АРХИВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама