Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6374207 www.bgdnes.bg

Фики стана ЗВЯР

Синът на Тони Стораро супер як, фенове го обвиняват, че взима анаболи

Фики стана като звяр!
Изпълнителят, който има тяло, за което много хора биха мечтали, продължава да тренира яко. Фикрет блъска всеки ден във фитнеса и трудът му дава резултат. Певецът е заякнал още повече от преди и вече е голям като огромен гардероб.
Ръцете на Фики са огромни, а като ги стегне, вените му направо ще изскочат. Гърбът и останалите мускулни групи на сина на Тони Стораро също са впечатляващи. Дори и краката на Фики, за които той бра редица подигравки, вече са напомпани.
Дълго време певецът не бе показвал какво е постигнал от усилените тренировки в залата. Наскоро той сподели снимка, от която се вижда, че е най-здравият сред неговите фитнес другари. Облечен в червен потник, който ще се пръсне всеки момент, Фики прилича на истински звяр, докато е в залата.
През голяма част от лятото той си взе почивка от пеенето и се отдал на фитнеса и любимата си Гюлджан. Това явно дава резултат, защото Фикрет е замязал на истински Хълк.
Част от хейтърите на Фикрет го обвиняват, че той взима забранени медикаменти като анаболи. Според тях Фики зоби яко и това е причината той да има внушително тяло.
Анаболите са супер опасни и могат да доведат до редица заболявания, но явно на младия Стораро това не му пука, отбелязват хейтърите на изпълнителя.
В същото време синът на Тони Стораро вдигна огромно годежно парти. Фики публично изрази любовта си пред любимата си Гюлджан в Шумен. На купона, който продължи до зори, присъстваха повече от 500 души. Официалният годеж на Фики пък съвпадна с рождения ден на баща му Тони. Така фамилия Стораро отпразнува двоен празник.
Сред гостите на Фики и татко му бяха Бони, както и други известни музиканти от Турция и съседните страни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама