Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6543110 www.bgdnes.bg

В "ОТКРАДНАТ ЖИВОТ" играят живи трупове

Спукват от подигравки за брадви телевизионния сериал

Колеги, като умирате - не дишайте, гаврят се актьори

"Колеги от "Откраднат живот", като умирате - НЕ дишайте", скочи срещу хитовия сериал партньорът на Радина Кърджилова и Явор Бахаров - Ованес Торосян. Коментарът на актьора отприщи вълна от недоволни коментари от зрители, също забелязали грешките в продукцията.
Телеманите без свян хокат сериала, че не е напълно завършен, а големите пропуски са видни дори за обикновения зрител.


"Така ли се прави сериал?! Оставя ме без никаква надежда за живот", коментира интернет потребител. Друг разгневен почитател на сериала посочва точно къде екипът на продукцията не е свършил работата си. "Прави ли впечатление как половината персонажи са в една болница, а другата половина - на сцена на IV етаж?", лаконично разкри жената.
А трети директно нападат продукцията, че е жалък скалъпен сериал, който задължително трябва да се гледа в присъствието на психолог или специалист по самоубийства. Освен фалшивата актьорска игра се забелязва и грешният изказ на много от артистите. "Става все по-мудно... безинтересно, нямат правилен изказ и говор. Вместо "смъртта на брат ви", казват „смъртта на брадви“. Не е етично такива грешки да се излъчват в национален ефир", категорични са потребители. По този начин десетките недоволни зрители заклеймиха образа на "Откраднат живот" като "най-успешния български медицински сериал" и го омаскариха за броени минути.
Друга мистерия около сериала също бе разкрита. А именно коя е мистериозната актриса, прелъстяваща вечния секссимвол Юлиан Вергов. Чаровната дама се казва Диана Димитрова и актьорската игра й е позната от дълги години. Оказва се, че Димитрова има зад гърба си поредица спектакли и участия в международни продукции. Тя облича бялата престилка, за да се преобрази в д-р Огнянова – уролог, която работи от години в болницата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама