Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6546004 www.bgdnes.bg

Веско с хилядарка на гърба

Бардът на горчивото вина с раница колкото за три пенсии

С чанта за близо 1000 лв. се разхожда гордо бардът на народа Веселин Маринов. Любимецът на пенсионерките разхожда на рамото си скъпа чанта от елитна марка, която по цена гони няколко техни пенсии, сгащиха го с придобивката топпапараците на "България Днес".


Без да се смущава, че цената на аксесоара му е непосилна за най-отявлените му фенки, Веско разходи гордо чантата из столичните улици. Въпреки че е доста обикновена и дори невзрачна, черната чантичка за през рамо може да разплаче всеки пенсионер.

Реклама

Марката е от най-елитните за производство на кожени изделия в света, а стилът й е непреходен. Цените - също. Модел като заметнатия небрежно през рамото на певеца се харчи в официалния сайт на марката за около 560 долара, което прави хилядарка в левове. Сред моделите от избраната от Маринов марка има и по-евтини варианти, но отново сумата може да изпоти всеки поклонник на изпълнителя на "Горчиво вино".

Трубадурът от Полски Тръмбеш никога не е бил под светлините на прожекторите заради скъпи часовници или маркови дрехи, но заради аксесоарите, които го обграждат, може да си навлече гнева на доста баби.


Веско, без да иска, преди време отново попадна под прожекторите с луксозна придобивка - мощен джип. Преди повече от година Маринов шашна феновете, след като се появи с лъскав червен джип "Волво", който гони 140 хиляди лева, сума, която не са виждали и пенсионерите, пристрастени към хвърлянето на хилядарки от балконите си, цъкат с езици почитателите на барда. А Веско в прав текст коментира, че завистта на българите към успелите е проблем на цялата нация.


"Българите сме малко повече завистливи и това ни пречи да вървим напред. Не мога да направя пари никога, те автоматично отиват отново в музика, в песни, ако спечеля", разказа преди броени дни пред БНТ бардът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама