Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6561230 www.bgdnes.bg

Коцето тръгна с охрана

Фолкпевецът Константин се движи с охрана, научи "България Днес".


Причината - изпълнителят напусна къщата на "Биг Брадър" и екип на предаването следеше всяка негова стъпка. В неделя вечерта Коцето временно заряза съквартирантите си, защото имаше участие в собствената си дискотека в Студентски град в столицата. За да бъде ограничен максимално досегът му с външния свят, Константин беше придружаван от няколко души. На фолкпевеца не му беше позволено да се вижда с най-близките си и да коментира теми, които могат да повлияят върху представянето му в риалити шоуто.


По време на изявата си Коцето беше в стихията си - отново с премрежен поглед удари няколко питиета и не пропусна да се пошегува с девойките. Той обаче стриктно се придържаше към правилата и не си позволи да се свързва с хора от външния свят. Певецът изпя най-актуалните си хитове, а и направи доста снимки с хора от персонала си, които признаха, че шефът им липсва. Коцето отново заложи на любимото си уиски, което сипваше в чаша за вода. И накрая на вечерта беше почерпен, въпреки че преди време обяви в интервю, че се е напивал само два пъти в живота си.

Реклама


От риалити шоуто вероятно са засилили охраната на участниците, които излизат от къщата, тъй като наскоро се появи клип, на който Тото е на участие и говори с хора от семейството си. Съквартирантката му Мегз го обвини, че това му е дало предимство и му е помогнало да спечели формата.


Този сезон Коцето е спряган за най-вероятния победител в шоуто, като той вече може да се похвали с голяма победа - спечели първото издание на "ВИП брадър" у нас през 2006 година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама