Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6572014 www.bgdnes.bg

Веско скри булката

Бившите му също на концерта

Топпевецът на България Веселин Маринов скри булката си от хорските очи, но я поздрави с песента "Жената на живота ми" с думите: "А сега една песен за жената, с която искам да изживея живота си", обяви Веско и започна с припева. Вълна от ръкопляскания ту избухваше, ту спираше до края на парчето.
В залата освен новата жена на Маринов, която така и не стана известна, присъства и изгората му отпреди почти година - Веселина Пеева, сервитьорка от Добрич, с която самият Веско обясни преди време, че са само приятели. Бившата секретарка на певеца, с която също имаше вземане-даване, също бе забелязана да присъства. Любимецът на младо и старо е доста ларж по отношение на бившите си любовници. Всички те винаги получават покани за концертите му, включително и бившата му съпруга Цветанка Маринова.
На концерта Маринов както винаги благодари на любимите си хора - дъщерята Йоана и нейната майка Мария. И двете не пропускат концерт на топизпълнителя. Почти всяка песен, която започваше трубадурът на полицията, разказваше интересна история, свързана с живота му. В средата на концерта той поздрави и тъща си с песен за семейството. В двата дни на концертите Веско Маринов препълни зала 1 на НДК. Пред зрителите той изпълни хитовете от новия си албум "Представи си".
"Албумът е само на няколко месеца и с него не съм обикалял страната. Но и това ще е случи съвсем скоро", обеща Маринов на публиката си.


Повече от два часа певецът пя популярните си хитове, както и по-нови парчета. И тази година Веско не пропусна да прочете всяка визитка от кошниците с цветя, които получи. Най-специалната за него отново бе от най-добрия му приятел - Цветан Цветанов, и семейството му.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама