Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6575882 www.bgdnes.bg

Мария вади по 100 бона на месец

Отварачката не се спира, пее и по два пъти на ден

Мария захлеби след участието си във "ВИП брадър". Кариерата на бившата на Гущеров отново е възродена и Отварачка почти всяка вечер има участие. Благодарение на препълнения си график Мара вади космическите 100 000 лева на месец.
Докато бе с милионерския наследник Гущеров, певачката рядко излизаше на сцена. Тя не се отзоваваше на поканите и пееше най-много по три пъти в годината, с което, разбира се, кариерата й остана в застой.
След като се разделиха, Мария е като фурия. Тя всяка вечер е по дискотеките, а понякога дори има и по две участия.
"Именно затова влезе във "ВИП брадър". Да се сетят коя е Мария и че отново е актуална", споделят близки до певачката.


Участничката от последния брадър знае как да прикове погледите към себе си. Тя често се появява полугола в нощните клубове, с което нажежава обстановката и кара мъжете да фантазират за Мара.
Отварачката винаги е твърдяла, че иска дъщеря й Марая да е щастлива и да има всичко, от което се нуждае. Именно по тази причина изпълнителката на "Червеят картон" бачка като луда. Тя гледа да подсигури всяка прищявка на щерката си, както и, разбира се, на самата нея.
Преди време Мария призна, че има нов мъж.
"Най-хубавото време от целия ми живот е, откакто срещнах този човек", довери в брадъра Отварачката.


Мария упорито крие новия си. Според информация на "България Днес" изпълнителката има връзка със старозагорския бизнесмен Ангел Тенев, по известен с прякора Свинаря.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама