Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6607575 www.bgdnes.bg

Helloween хрупат суши 90 мин. преди шоуто у нас

Само след два дни в София ще акостира супер турнето на Helloween „Pumpkins United”. Легендарната група възроди оригиналния си състав и за първи път от близо 20 години ще се качи на една сцена с тричасово шоу, което ще се проведе у нас в зала „Арена Армеец“ на 14-и декември. Миналото и настоящето ще се срещнат на една сцена, за да направят уникално шоу с огромен LED екран, на който ще се показват кадри от историята на бандата.
Специално изискване е вокалите на Helloween да имат прясно суши 90 минути, преди да излязат на сцената, както и две бутилки хубаво червено вино. Освен него групата ще пие скъпо уиски, водка и джин. На сцената пък се очаква да има бира, вода и кола. След шоуто екипът иска да има 50 вида сандвичи, както и опция за поръчка на китайска храна.
Организаторите от Bulgarian Live Music са в готовност да изпълнят всички изисквания на легендите и екипа им от впечатляващите 33 души, сред които трима вегетарианци, двама с непоносимост към лактоза, а алергия към гъби - един. Затова всичко трябва да е съобразено с тях.
В гримьорните на екипа трябва да има достатъчно плодове, вода, сокове, бира, меса, кафе, чай и др.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама