Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6611713 www.bgdnes.bg

Николета би Яна Маринова

Плеймейтката с дебют в киното 

С деколте до пъпа и провокативно-разголена визия предизвиква отново Николета Лозанова. Плеймейтката остави всички с пръст в уста, след като се появи в дискотека, заобиколена от група тийнейджъри. "Цеци?!", обърна се Ни Ло към очилато момче. "Мамо!!!", стъписа се детето.


Това е само част от сюжета на най-новия български филм "Привличане", който ще излезе през февруари 2018 г. Именно в ролята на майка на подрастващ тийнейджър ще влезе скандалната брюнетка.

Реклама


За лолитката това е дебют в киното, но по всичко личи, че ще измести вниманието от главните герои в лентата. Въпреки кратката си роля телемани забравиха за звездния състав на филма, а се прехласнаха по крития досега талант на Николета.

Само с разголеното си тяло и изпъчени цици Лозанова скри шапката на Койна Русева и Яна Маринова, считани за едни от най-сексапилните актриси в българското кино.


Ролята на родител не е непозната за едрогърдата красавица, която е майка на 5-годишната Никол и мащеха на сина на певицата Алисия - Валери Божинов-младши. Във филма Лозанова трябва да се справи с темперамента на сина си, който преминава през трудно тийнейджърство.

В лентата, която се очаква да е хит през следващата година, участват куп театрални звезди, сред които Владо Пенев, Александър Сано, Башар Рахал, Луиза Григорова.

Реклама
Реклама
Реклама