Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6617089 www.bgdnes.bg

Веско Маринов страда от БЕЗСЪНИЕ

Всенародният любимец Веселин Маринов страда от безсъние.


Заради прословутия се работохолизъм изпълнителят почти няма време да положи глава на възглавницата. Това признава самият той с отговори в личния си блог, където получава въпроси от почитателите си.


"От много отдавна нямам време да поспя. Лягам по 4, максимум 5 часа на денонощие. Затова колкото и малко да ми се е случвало, усещам как изпитвам едно огромно удоволствие от мисълта, че някоя събота или неделя ще легна следобед и ще заспя пред телевизора", признава Маринов.

Реклама


Певецът е известен с маратоните си от концерти, като кръстосва цялата страна. Той буквално всяка вечер има изява в различно населено място и неведнъж е признавал, че това страшно много го изморява. Въпреки това Веско продължава да го прави, което се отразява положително и на банковата му сметка.


"Ако човек иска да оцелее в днешното време, особено в изкуството, да съхрани мечтите си, да пее песните на сърцето си, да бъде искрен пред своите почитатели, да бъде честен пред тях, когато се появи на концертния подиум, може да го направи само чрез една ясна и много правилна преценка на собствените възможности - докъде те могат да се прострат, и да знае, че всяка една пропусната минута, в която не си се трудил, някой друг е направил това вместо теб. И всичко това е възможно само ако безумно обичаш това, което правиш, и този огромен труд и себераздаване ти носи голямо човешко удоволствие", анализира себе си Маринов.


Изпълнителят признава, че по това време на годината се чувства много добре и привързаността му към зимата си има своето логично обяснение.


"В моите детски години израснах във времена, когато зимата беше дълга, студена и с много дълбок сняг. В моя малък град всяка събота и неделя хлябът и млякото се караха с шейни, теглени от коне по домовете. Пред вратите на всяка къща всяко семейство оставяше в една кошничка стотинките, които са нужни, а човекът, който караше шейната и изпълняваше поръчките, по списък оставяше млякото и хляба в тях, вземайки стотинките. Когато баща ми казваше сутринта "Веско, отиди да вземеш хляба" и когато аз го правех достатъчно рано, виждах кошниците пред всяка врата все още там и пълни. Сигурно това ви изглежда като приказка, която вашите баби са ви разказвали, но това беше в моя живот и именно тези чисти, морални и красиви отношения между хората тогава са и една от причините да съм сега такъв в песните си", върна се назад в спомените певецът.


С детска душа, Веско си признава и какво би поискал, ако има право на три желания. "Мисля си, че моите три желания няма да са много по-различни от желанията на повечето от нас. Нашите желание са като онези хубави любовни филми, които всеки един от нас гледа със затаен дъх. Онзи затаен дъх, който остава само във филмите, сънищата и във въпроси като вашия. Ако имаше един магьосник, пред който да кажа моите три желания, първото от тях е да бъда здрав. Второто е да мога да си хапвам всичко по всяко време и да не правя диети. А третото - любовта да бъде с мен през целия ми живот и никога да не ме напуска", каза още любимецът на няколко поколения българи.

Реклама
Реклама
Реклама