Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6620008 www.bgdnes.bg

Преслава крие корема

Спря алкохола

Излезе с пелерина на участие, показва се само с широки дрехи 

Бременната фолкпевица Преслава крие корема си по време на публични изяви, забеляза "България Днес".

Изпълнителката, която очаква първата си рожба през юни догодина, все още отказва официално да признае, че ще става майка. Нещо повече - от суеверие и лоши помисли добричлийката иска максимално дълго време да пази в мистерия щастливото си събитие.

Реклама

Участие на Преслава в неделя вечерта в столична дискотека разбули част от загадките покрай бременността й. Певицата се появи с огромна черна пелерина, която скриваше тялото й от кръста нагоре. Любопитни гости се опитаха да надникнат под нея, но добричлийката умело се прикриваше. Проверка показа, че през последните седмици Преслава залага изключително на широките дрехи дори и във всекидневието си. От една страна, изпълнителката искала да се чувства комфортно, а от друга - да не привлича вниманието към себе си.

По време на участието си певицата беше доста кротка, не подскачаше из дискотеката и показа примерно поведение. Друга любопитна подробност направи впечатление на посетителите - Преслава не близнала нито капка алкохол. През годините изпълнителката подгрявала за някои свои участия, като удряла няколко глътки за отскок и настроение, но откакто е бременна, не се доближавала до алкохол. Тя започнала да се храни много здравословно, тъй като вече не мислела само за себе си, но и за бебето.

Но за Преслава няма пълно щастие. Сега имало тема, която силно я тормозела - фолкпевицата се тревожела за килограмите, които щяла да натрупа по време на бременността. Един от най-големите страхове на чалгарката е наднорменото тегло. В началото на кариерата си тя беше доста пухкава и реши ударно да отслабне, като беше достигнала до анорексични нива. В момента тя изглежда доста добре, като дори има налети бузи, които придават отново сравнително нормална форма на лицето й.

Баща на детето на Преслава е Павел, който е познат като бивш приятел на плеймейтките Златка Райкова и Мария Динева. Преслава криеше и връзката си с него, но наскоро двамата се появиха заедно на публично събитие и всички съмнения бяха разсеяни. Полът на детето засега се пази като строго секретна тайна, но вече има предположения, че ще е момче, тъй като преди години ясновидка предсказала на певицата, че ще има мъжки наследник.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама