Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6621180 www.bgdnes.bg

Лейди Гага на път да подпише договор за милиони долари от концерти в Лас Вегас

Американската певица Лейди Гага е на път да подпише договор за 36 концерта догодина в Лас Вегас на стойност 14,4 милиона долара, съобщава Контактмюзик.

Тя ще гостува в "Парк тиътър" в казиното "Монте Карло" в Града на греха. Концертите си световноизвестната звезда ще изнесе през четвъртото тримесечие на 2018 година. За всяко свое шоу Лейди Гага ще получи по 400 хиляди долара, предава БТА.

Реклама

Според медиите в Лас Вегас възможно е певицата да сключи още по-мащабен договор - за 60 спектакъла на стойност 100 милиона долара. В началото на тази година Лейди Гага заяви, че би й харесало да изнесе поредица от концерти в Града на греха. "Обичам Лас Вегас и хората от този град, довери звездата. Обичам и шоубизнеса, което говори за това, че съм може би едно старомодно момиче!"

По-рано тази година 31-годишната изпълнителка беше принудена да отложи европейската част от своето световно турне "Joanne World Tour" заради острите болки, които изпитва от своето заболяване, диагностицирано като фибромиалгия, припомня сайтът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама