Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6622160 www.bgdnes.bg

Ани Хоанг, певица: Не съм златотърсачка

Хирургическият нож не е играл по мен

КОЯ Е ТЯ:

Ани Фук Чонг Хоанг, по-известна само като Ани Хоанг, е българска попфолк и аренби певица. Родена е на 1 август 1991 г. в София. Баща й е виетнамец. Учи пет години в музикалното училище „Любомир Пипков“ с профил пиано и солфеж.

В края на 2009 Ани подписва договор с музикалната компания на Николай Първанов-Китаеца и излиза първата й песен - "Кой си ти". Поради неразбирателства тя напуска фирмата и подписва с "Пайнер". Именно там следва възходът й като певица, включващ десетки хитове и видеоклипове, както и много музикални награди. Междувременно Ани създава връзка с Люси Иларионов - режисьор, актьор, певец, с когото са заедно от седем години.

Реклама

- През годините името ти неизменно се забърква в скандали. Смяташ ли, че ти самата си скандална, или това е плод на недоброжелатели?

- Не смятам, че причината е в мен и аз съм твърде скандалната, защото има доста по-скандални артисти, така че по-скоро е плод на недоброжелатели.

- През „дебелия“ период на Люси изцяло го подкрепяше... Имаш ли заслуга за драстичното му отслабване?

- Винаги съм казвала на Люси, че ще го подкрепям, и винаги съм го правила, каквото и решение да вземе. Дори и сега, когато е 85 кг, ако реши да наруши своя начин на хранене, единственото, което мога да му кажа, е да си помисли, защото ще му стане тежко, въпреки че той е железен и не си разваля диетата. Ако много му се дояде, аз няма да го спра. И за отслабването му единствената заслуга е изцяло негова - той прояви желание, воля и постоянство. Така че това си е лично негово постижение и аз се гордея с него.

- Повлия ли промяната във външността на Люси на вашите отношения?

- Нито преди, нито сега гледам на Люси като външност, колкото и неразбираемо да звучи това за хората. Защото винаги са смятали, че аз съм с него, понеже е режисьор и чрез страхотните му клипове популярността ми расте. Разликата във възрастта ни - той е по-голям от мен - също ме прави "златотърсачка" в техните очи. Но смятам, че за 7-те години, през които сме заедно, сме си доказали неведнъж, че много държим един на друг и причината определено не е външността. Още когато се запознахме, аз видях в него много повече от това. Защото ако имаш воля и желание, можеш да промениш всяка външност - дали с диета, с хапчета, с пластична операция...

Реклама

- Какво мислиш за пластичните операции и ти самата имаш ли корекции по себе си?

-Не съм против тях, но по мен не е играл хирургически нож. Ако човек обаче по някакъв начин би се чувствал по-добре, по-комфортно да промени нещо в себе си, аз съм окей.

- Не мога да не те попитам за Моника Валериева... Докъде стигна съдебната сага с нея?

- Делото й срещу Люси заради изказването му за нея в „Биг брадър“ още тече, влачи се вече доста време. Няма още никакво решение по него.

- Помниш ли как се запознахте и как пламна искрата между вас с Люси?

- Разбира се. Тъй като съм възпитаничка на музикалното училище „Л. Пипков“, имаше продукция на училището ни в една зала, а аз свирих няколко произведения. Люси беше дошъл на концерта с наш общ познат, който ни запозна след това. Тогава споделих с Люси, че мечтая да пея от малка, макар че завърших с пиано и солфеж. Той пък разказа, че е продуцирал Андрея. Така първо започна колаборацията ни върху песните ми и започнахме да се виждаме по работа. И малко по малко постепенно нещата между нас се случиха, но не беше изведнъж. А и той тогава вече беше в процес на развод... Никой от нас двамата отначало не е мислил да се хвърля във връзка.

- Вярно ли е, че ще записваш дует с него?

- Подготвила съм два нови проекта, от които единият е дуетен с Люси. Общото ни парче е замразено отдавна, но явно вече му дойде времето - за 7 години нямаме нито един дует! Иначе и той е готов със своя самостоятелна песен и подготвя доста изненади - и в музиката, и в киното!

- Новата ти песен е изцяло аренби с рапиране, а не попфолк. Не е ли това необичайно за теб?

- Никога не съм се ограничавала в стилово отношение, в това дали да бъда само попфолк певица, или да правя аренби музика. През свободното си време слушам и двата вида музика и се радвам, че имам възможността да правя и двата вида. И макар че съм известна повече като попфолк изпълнител, правя и аренби парчета, защото много им се кефя и ми отиват. А и мисля, че моята публика определено са по-младите хора, а те слушат и едното, и другото. Новата ми песен се казва „И взривявам“, създадена е с много голям екип и за първи път работя с толкова много танцьори в клип. Музиката и аранжиментът са на Светльо Къслев, текстът е не от един, а трима - Лъчо от „СкандаУ“, Люси и NASO, а последните двама участват и в парчето. Подготвяхме го доста дълго време, защото съм много капризна към текстовете си - искам това, което пея, наистина да го чувствам като настроение и усещане. Получи се точно това, което искахме и си представяхме.

- В какво още не се ограничаваш?

- В това какво да си похапвам! По никакъв начин храненето не се отразява на фигурата ми, не спазвам диети и никога не съм спазвала, а и не съм от хората, които спортуват. Обичам да се разхождам, макар че не ходя много пеша, а и това не оказва никакво влияние на фигурата ми. Затова вече съм сигурна, че това са гени, което много ме радва, и си надявам така да продължава и занапред.

- Сменяш различни визии. В коя „кожа“ се чувстваш най-добре?

- Общо взето, във всички се чувствам добре, но най-удобни са ми по-развлечените дрехи, с кецове, ако е възможно - най-добре! Иначе харесвам всичките си визии, а и с Люси сме ги избирали специално като стайлинг.

- А как се обличаш във всекидневието?

- Спортни дрехи, дънки, кецове, суичъри... Обичам да ходя така, че да ми е удобно, а и нямам комплекси, че съм висока само 1,63 м. Адски обичам високите токчета, но използвам такива обувки само за участия или светски събития. В ежедневието си нося ниски и удобни обувки.

- Какво си казвате в леглото с Люси, преди да заспите?

- „Обичам те!“ и си го повтаряме непрекъснато всеки ден!

Ани РОМАНОВА

Снимки: Теди Грозданов

Реклама
Реклама
Реклама