Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6626119 www.bgdnes.bg

Победителят в "Биг брадър" Джино: Сестрата на Динко плаща да ме чернят!

Светлана се държеше като компаньонка

"Биг брадър" ме смачка и не очаквах да спечеля. Проблемите ми в къщата почнаха още от самото начало, но много от кадрите не са ги излъчили. Факт е обаче, че явно нещата са честни, защото спечелих. Който се смее последен, той се смее най-добре!"

Така Джино Бианкалана, победителят в играта, изригна пред "България Днес". Той не пропусна да захапе опонента си Динко, макар да призна, че има вариант да оглави нов риалити проект, нещо като "Милионер търси съпруга". Ловеца на бежанци обвини Биг Брадър, че е нагласил победата на Джино, за да му вдигне рейтинга за ново предаване, в което се очаква Джино да участва или да е водещ.

Реклама

"Вярно е, че имам такива предложения, но те нямат нищо общо с финала на „Биг брадър“. Динко каза неистини в ефир, за което моите адвокати са алармирани. Сестра му подкупва хора в Чикаго да говорят какви ли не глупости за мен и това излезе в национален ефир! Никога по никакъв повод не е имало запис, на който Дейна да говори, че й дължа пари. Истината излезе на екрана, когато тя пожела да говори и застана с лицето си. Всичко останало са спекулации", заяви ядосано Джино.

"България Днес" пази разговор, проведен с Дейна Бианкалана, след посещението й в България през 2016 г. Тогава тя потвърждава думите на Динко, че Джино й дължи пари, но е разочарована, че историята е била публикувана във вестника. Дейна твърди, че не е притеснена, защото всичко, което е написано, е истина, но не обича да говори зад гърба на хората, които познава. По същото време Дейна публикува и снимки в профила си качена на АТВ-то на Динко, както и кратки видеоклипове от вечерите в ямболските механи.

Колкото до Светлана Василева, жената, която предала Джино според думите му, тя се държала като компаньонка - пишела си любовни писма с Дий. "Казвах й: "Имаш приятел, защо го правиш? А тя: "Ами то, ако на него му пукаше за мен, щеше ли ме пусне да вляза вътре. А щом дойдох, значи всичко е свършило".

После разбрах, че преди да влезе, той я изхвърлил, разделили са се. Светлана уж затова влезе в играта да изчисти името си, да покаже характер, а нищо от това не се случи", сподели Джино.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама