Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6641242 www.bgdnes.bg

25 бона вадят певачки на връх Нова година

Ден година храни 

Кръстосват България, не се прибират по домовете си

Неуморими са представителите на чалга гилдията ни, за които максимата "ден година храни" важи с пълна сила.

Навръх Нова година родните изпълнителите изкараха доста солидни приходи. Практика е по празниците певците да прибират двоен хонорар.

Реклама

Новата тенденция тази година е певците да приемат не по едно, а по цели две участия на вечер. Безкомпромисни към успехите в кариерата са Анелия, Емануела, Преслава, Фики и Ивана, за които новогодишната нощ се превърна в туристическа обиколка по заведения и дискотеки.

Разбира се, пожертването на личното време ще бъде възнаградено предоволно. В града под тепетата бе Анелия, която забавлява празнуващите първо в голям пловдивски хотел, а след това в местна дискотека. От изпълнението си най-актуалната певица прибра близо 25 бона. По същия начин постъпи и Преслава. Въпреки че е бременна, певицата не спира да ходи по участия, а в новогодишната нощ тя прие ангажименти в Пловдив и София, като й се наложи да пропътува близо 130 километра, за да ги изпълни.

По-кратко разстояние премина Ивана, която бе ангажирана в Пловдив, а след това пя на площада в Пазарджик. В новогодишната нощ и Фики Стораро не си седя вкъщи. Считаният за най-желан певец изостави бременната си съпруга Гюлджан и ще се подвизава в няколко столични дискотеки. Примера му ще последва и Емануела. За неуморната си работа изпълнителите прибраха близо 25 бона, и то само за една нощ.

Обратно на повечето си колеги Десислава и Магда не кършиха тела по заведенията. Магда посрещна празниците в уютна домашна обстановка, подготвяйки се за най-важната роля в живота им, тази на родител. Докато Десислава посрещна първите минути на 2018 г. в столична болница "Света София", където часове по-рано даде живот на сина си Борис.

Въпреки че наскоро станаха майки, Джена и Емилия не празнуваха заедно със семействата си, а забавляваха празнуващи в спа курортите ни. Фуриите имаха само по един ангажимент, но въпреки това прибраха близо 12 бона от него. В новогодишната нощ работиха още Константин, Глория, Алисия, Галин, Милко Калайджиев и др.

Реклама

Изненадващо най-търсената фолкзвезда Галена не прибра нито един лев в новогодишната вечер, въпреки че ще имаше участие. Парадоксалната ситуация се получи, тъй като певицата пя в ресторанта на съпруга си Галин в Арбанаси. Не за пръв път звездата приема участия, без да получи никакъв хонорар в замяна, но би било странно да вземе пари именно от съпруга си. Нещо повече - Галин ще трябва да плати на продуцентите на жена си близо 14 000 лв., за това че има жена си в заведението.

Рачков и Зуека най-желани за ЧНГ

Едни от най-желаните гости по празници и тържества са звездното дуо Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Именно защото са любимци на редица поколения, водещите са канени да веселят не едно и две партита в новогодишната нощ. Според информация на "България Днес" тандемът се съгласява да весели купонджии срещу 5 бона за два часа.

През годината водещите на "Господари на ефира" имаха десетки участия по фирмени и частни тържества, като не е изненада, че и в последния ден от 2017 г. двамата работиха усилено.

Реклама
Реклама
Реклама