Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6647081 www.bgdnes.bg

Луна заби наследник на милионер №1

Със сина на най-богатия българин съм, хвали се Йорданова

Шофьор с бели ръкавички вози певицата с име на небесно тяло

"Със сина на най-богатия българин съм!" Това заяви ексклузивно пред "България Днес" Луна Йорданова. Тя не пожела да разкрие самоличността на новото си любовно завоевание. "Сами се сетете кой е", подаде загадка към всички тя, но разкри, че тайнственото гадже й изпраща всеки ден сутрин и вечер букети бели рози. Цветът е такъв, за да си отиват с бялото обзавеждане, направено по нейна поръчка в стаята й в хотела, където тя се пренесе от известно време на спокойствие. Напомняме, че това се наложи поради денонощната обсада на дома й от фенове и тв екипи, след като излезе от „ВИП брадър“.

"Лошото е, че половинката ми е по-доверчив и наивен от мен, но това се дължи на неговата неопитност в сравнение с моите епични битки по пътя ми към президентството", издаде Луна. И призна, че той я е дарил с бяло порше за ЧНГ, а на волана имало гравиран надпис: "Луна – президент!".

Реклама

Тя получила от изгората си и зимна градина с бели рози плюс градинар да се грижи за нея, от хотела за поршето й предоставили шофьор с бели ръкавички и фуражка. Хотелските комплименти продължили с късметчета към кафетата: "Луна – президент!".

"На Бъдни вечер ми се падна парата, на Нова година "обрах" реколтата, а след три години ще стана и президент", убедена е изпълнителката. Луна обеща напролет официално да обяви кандидатурата си.

Дотогава ще забавлява хората, защото политиците само "разплакват, крадат и тормозят хората". "Народът ме подкрепя, защото чрез ирония разобличавам народните изедници, обирджии и предатели на нацията", заключи Луна Йорданова.

Ани РОМАНОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама