Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6647454 www.bgdnes.bg

Мис Плеймейт лъсна в Панама (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Актуалната носителка на титлата "Мис Плеймейт" Нора Недкова мистериозно забегна в Панама, научи "България Днес".

Изкусителната блондинка отпътувала към екзотичната страна още преди Нова година и към днешна дата продължава да е зад граница. Любопитното е, че воаяжът на Нора включвал и обиколка на южноамериканската държава Колумбия и карибските острови.

Реклама

В Панама плеймейтката демонстрирала изключително висок стандарт на живот, като отседнала в хотел, където една нощувка започва от 1000 долара. Тузарското местенце предлагало богат букет от глезотии, от които мадамата с удоволствие се възползвала.

Най-голямата мистерия е кой плаща скъпарската ваканция. Въпросителни има и около това дали Недкова е сама, или е придружена от мъж. Пред "България Днес" преди време тя заяви, че си няма приятел и е в процес на търсене. Затова и е напълно възможно версията блондинката да е открила любовта, с която да е споделила романтичното пътуване.

Свободното си време Нора използвала, за да се припича по ситно белите плажове и за разходки сред местните забележителности. Тя използвала възможността да се запознае и с местната култура, като с охота слушала разказите на панамците за живота в далечната държава.

"Има две неща, които правя, когато съм в депресия. Първото, като всяка жена, е да пазарувам. Обикновено изкупувам мола. Другото е да пътувам. Тогава се чувствам истински щастлива и заредена. Мечтата на живота ми е да обиколя света и да опозная всяка една култура", призна още пред вестника Нора, която едва ли е в депресия, а по-скоро е щастлива да отпразнува победата си в еротичния конкурс.

Ако Нора е успяла да открие правилния мъж, ще е доста интересно, тъй като самата тя призна, че има трудности в комуникацията със силния пол.

"Масово българинът не знае как да се държи с една жена. Разбира се, всяко правило си има изключения. Имам сериозен проблем с мъжете. Притежавам тежък характер и съм силна личност. Винаги търся в отсрещния пол сила, подкрепа и уважение. Мъжете се плашат от умни, красиви и темпераментни жени. Обикновено когато става дума за сериозно обвързване, предпочитат по-тихи и спокойни половинки", обясни философски танцьорката, която има бизнес с дрехи.

Реклама
Реклама
Реклама