Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6648846 www.bgdnes.bg

Актрисата, която Мутафова обвинява за обира: Съдят ме за 4 бона заради Стояна

Отказах да играя с Мутафова и Шуши в САЩ, жалва се Адриана Андреева

снимка: Йордан СИМЕОНОВ

"На антидепресанти съм. Съди ме организаторката на турнето в Щатите, на което не отидох заедно със Стоянка Мутафова и Николай Атанасов-Шуши! Искът е за 4000 лева, откъде ще взема тези пари." Така изплака актрисата Адриана Андреева на срещата на възрастните актьори в Народния театър "Иван Вазов" малко преди коледните празници. Жената, която повече от хиляда пъти е играла в "Госпожа Стихийно бедствие" с голямата Стоянка Мутафова, се ожали, че пенсията й е 400 лева и не се чувства виновна за делото, което са й спретнали. "Не отидох на последното турне, защото имаше съмнение от страна на Мутафова, че съм замесена в обира, който преживяха. Бог ми е свидетел, че това не е така.

Толкова години сме били рамо до рамо със Стоянка и не можах да преживея това, че тя и дъщеря й Муки ме обвиниха в това. Сега дори не искам да си помислям, че отново ще изляза на една сцена с Мутафова. Макар че не я мразя, нито нея, нито дъщеря й. Бог всичко вижда, аз няма да продължавам да се защитавам, когато не съм виновна", сподели още Адриана Андреева.

Малко преди Коледа тя се похвали, че е взела награда за най-добър дублаж, което най-много я зарадвало. "Чакам нови преживявания и хубави емоции, не искам да се връщам към миналото", категорична е Андреева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама