Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6684415 www.bgdnes.bg

Мария Илиева без майчинство

Не може да се отдели от работата 

2 месеца след раждането излиза на сцената

Певицата Мария Илиева планира да няма майчинство и да не се задържа вкъщи дълго при бебето си!

40-годишната изпълнителка роди в четвъртък сина си Александър. Малкият е проплакал преди обяд в ПСАГБАЛ "Св. София" (бивша "Тина Киркова"), а мерките му са отлични - тегло 3080 г и дължина 48 см.

Реклама

Илиева вече е потвърдила, че ще има няколко сериозни изяви през април, което е само два месеца след раждането. На 14 април певицата ще е гост-изпълнител на концерта на сборната формация "Тоника Домини", а точно две седмици по-късно за втори път ще участва в мюзикъла "Оркестър без име", където изпълнява ролята на Ваня, която е отстранена заради капризната солистка Рени. И двете мащабни събития са в столичната зала "Арена Армеец", като очакванията са да има многохилядна публика.

Вероятно Илиева има голяма страст към професията си, тъй като дори и в силно напреднала бременност работеше. На първия мюзикъл "Оркестър без име" тя се появи с огромен корем и стоически удържа два часа да стои права на сцената и да пее. След това се появиха няколко кадъра, на които се вижда, че тя ходи и по участия и няма притеснения, че терминът й наближава.

По закон майчинството в България е две години (най-дългото в Европейския съюз), но едва ли Мария ще се възползва от целия период за гледането на сина си. Напоследък стана практика фолкпевиците да се завръщат скорострелно след раждане, като се застояват вкъщи не повече от 2-3 месеца. Така постъпиха Галена, Емилия, Емануела, Джена и редица техни колежки.

Илиева роди от далеч по-младия си приятел - 26-годишния Георги Михайлов. Младежът отдавна живее в чужбина, като има информация, че учи в белгийската столица Брюксел. Говори се, че Георги е от богато семейство и може да се похвали с доста добър финансов статут. Периодично в публичното пространство се появяват информации, че заради отдалечеността един от друг имат проблеми във връзката си и не прекарват много време заедно.

Липсата си на мъж Мария запълваше, като обикаляше по нощни заведения. Така наскоро се засякла с Азис и двамата побързаха да увековечат срещата си със селфи, което публикуваха в социалните мрежи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама