Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6686255 www.bgdnes.bg

Коцето стана анимационен герой (СНИМКИ)

Фолкпевецът Константин стана анимационен герой!

Култовият изпълнител влезе в главната роля в кратко рисувано филмче, видя "България Днес". Заради тематиката на продукцията около певеца отново се развихри дискусия дали семейството или нощният живот е по-важен за него.

Действието на анимационното филмче се развива в домашни условия. Още в първия кадър фолкпевецът сменя памперси, пудри дупе и повива малко бебе. Сюжетът е развит с дундуркането и приспиването на малчугана. Причината за всеотдайното бащинско поведение на Константин е, че иска бързо да се преоблече, за да може да отиде на дискотека. Коцето не губи време, слага тъмните очила и оставя бебето в кошарка, за да може с луксозната си кола да отпраши към нощните купони. Не е ясно кой остава да се грижи за новороденото и дали постъпката е символ на патриархалните ценности.

Реклама

Появата на анимационното филмче предизвика вълна от гневни коментари, които бяха насочени към чалга изпълнителя. "Какво иска да ни покаже това видео? Че можеш да отидеш да се наливаш с алкохол и да изоставиш детето си? А къде е майката?", написа гневен потребител в социалните мрежи, като повечето коментари бяха в същия дух. Други се възмутиха, че майката на детето никъде не присъства в продукцията, защото вероятно е на шопинг и по кафенетата, като бебето е последната й грижа.

Любопитен момент е, че чертите на Константин изключително точно са пресъздадени. Леко премрежения поглед, който обикновено се появява след първото уиски, го има и в анимационен вариант. Здравите бицепси, брадата и прическата допълват визията на анимационното Коце.

В реалния живот Константин неведнъж е обяснявал, че семейството му е най-важното и полага всички необходими грижи съпругата му и двете им деца да се чувстват отлично. Преди броени дни Константин и Надя не изневериха на традицията и отново избраха Боровец за своята зимна ваканция. От години курортът е предпочитано място за ски от изпълнителя и половинката му, а всяка зима поне за седмица те се наслаждават на красотата на Рила планина. И докато Константин е запален скиор от години, Надя предпочита сноуборда и високия адреналин.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама