Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6691836 www.bgdnes.bg

Силиконова война: Гани VS. Деси

Страшна силиконова война избухна в плеймейтските среди. Две от най-популярните сексбомби у нас се изпокараха. Деси Димитрова и Джулиана Гани не могат да се траят, научи "България Днес".

Брюнетката и блондинката се нападат публично. Двете използват всеки удобен случай, за да се захапят и унижат. Дълбоката ненавист помежду им е породена от лична гордост. Деси и Джулиана претендират за това коя от тях е най-успешният модел на "Плейбой" за последните години. Мацките с огромни гърди провокират с някои от най-еротичните корици на мъжката библия.

Реклама

Отделно от позирането и двете се изживяват като бизнес дами и въртят свои фирми. Деси от години е в селскостопанския бранш. Родената в Търговище плеймейтка отглежда животни и дори имаше ферма за торни червеи. Тя признава, че работи по програми с европейско финансиране.

От своя страна Гани е богаташка наследничка. Нейният баща е италиански топбанкер, който ръководи дълги години финансови структури в Неапол и в Дубай. Гани има куп имоти в Пловдив. Освен това се изявява и като организаторка на различни конкурси за красота. Именно това нейно начинание видимо подразни Деси Фотосесията.

"България е единствената държава, в която се организират всякакви измислени и комични конкурсчета. Разбира се, те се печелят от девойки, които нямат нищо общо с красота и сексапил. Не е класно да се явиш на конкурс, който се провежда в дискотека. Да въртите дупета пред влажните погледи на вече пияните клиенти на заведението", коментира брюнетката Десислава.

Повод за това станаха постоянните конкурси, които Гани организира. Наскоро плеймейтката с най-огромен силиконов бюст връчи титлата "Най-добър еротичен модел 2018". Тя набира девойки и за 8 февруари, когато ще избира "Мис Страст".

"В крайна сметка излиза, че в България всеки може да си организира конкурсчета. След няколко години всички българки ще са миски", продължи с атаките Деси Фотосесията. Джулиана не й остана длъжна.

"Това са камъни в моята градина. Аз поне се занимавам с нещо, по-добре от стоене вкъщи. Доказах на цяла България каква съм. Това плюене по мен не е за първи път. Поне си доказах някои неща за теб", отговаря Гани на своята силиконова опонентка. Брюнетката обаче хвърля следващата бомба по блондинката.

Реклама

"Деси, освен да си стои в къщи, върти и бизнес с животни. И може да си позволи да си да прави каквото поиска! Не живея, за да се доказвам на когото и да било", категорична е Димитрова.

Войната между двете плеймейтки все още не е стигнала връхната си точка. Засега те избягват да се засичат по светски събития. Запознати коментират, че ако случайно се видят на обща сбирка, ще се хванат за косите.

С нетърпение чакаме да видим това!

Реклама
Реклама
Реклама