Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6692184 www.bgdnes.bg

Рачков прежали Мария Игнатова

Актьорът купонясва с мацки по дискотеките

 

Димитър Рачков най-накрая успя да преживее раздялата си с Мария Игнатова и го удари на живот и танци с млади мацки, видя "България Днес".

Актьорът, който, докато беше обвързан, почти не можеше да бъде забелязан по светски партита, се появи на купона по случай рождения ден на дискотеката на Кремена Халваджиян и цяла вечер не успя да се отърве от вниманието на напористи фенки.

Реклама

Женският интерес към него и наздравиците се харесаха на Рачков, който дълги години твърдеше, че е домошар.

Особено внимание Митко обърна на младата актриса от култовия риалити сериал "София - ден и нощ" - Карина Николова. Цяла вечер красавицата не спря да кокетничи около актьора и не пропусна да се щракне с него за спомен.

От купона видимо липсваше Мария Игнатова, която обикновено не пропуска повод да се позабавлява с добрата си приятелка Кремена.

Слухове твърдят, че след раздялата Маги и Кремена Халваджиян категорично са заели страната на шоумена и Игнатова вече не е добре дошла на личните им празници.

"Нищо чудно скоро да изхвърчи и от екрана. Нека не забравяме, че именно Рачков я набута като водеща на „Господарите“, а после и на "Екс фактор", та и актриса я направи. Тя всъщност е една неуспяла певица и бивша жена на Петко Димитров, който я смени едно време за чалгаджийката Преслава", коментира не особено ласкаво потребителка в нета, която явно е добре запозната с биографията на блондинката.

На партито, за да уважат Кремена, бяха също Гала и Стефан заедно с щерката на водещата Мари, а Магърдич не пропусна да се включи в духането на свещичките на тортата.

Реклама
Реклама
Реклама