Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6695124 www.bgdnes.bg

Коцето и Фънки в чалга запой (СНИМКИ)

Фолкпевецът Константин и музикалният продуцент Димитър Ковачев-Фънки се впуснаха в нов чалга запой, видя "България Днес".

Двамата станаха първи дружки в последното издание на "Биг брадър", където редовно вдигаха наздравици. След излизането им от къщата двамата левенти продължиха с пиенето и Фънки дори започна да слуша чалга покрай другарчето си по чашка. В сряда вечерта двамата отново заседнаха на тежка маса, за да изпробват какво количество алкохол могат да погълнат. Тяхната компания и този път беше допълнена от Динко Вълев. Ловеца на бежанци напоследък все по-често е около популярни личности и обича да се забавлява в компанията на Коцето.

Реклама

Партито на бившите обитатели на къщата на "Биг брадър" се вихри в дискотека в Студентски град в столицата. Към компанията се присъедини и веселият ловец на бежанци Динко. За доброто настроение на групичката се грижеше Алисия, която обикновено демонстрира смирение и бяга от провокациите, но този път удари всички в земята. Певицата се появи на сцената с огромно деколте, което едва прикриваше преливащите й гърди. Мъжката половината от посетителите в нощното заведение загубиха ума и дума пред еротичната гледка. Желаещите да се снимат с Алисия предпочитаха да гледат мащабните й силиконови гърди, вместо да отправят поглед към фотообектива. Самата фолкпевица щедро се навеждаше към почитателите си, за да може гледката да бъде още по-изразителна.

Веднага се появиха предположения, че Алисия отново е сама и си търси приятел, като доброволно разкрива какво предлага на желаещите да я свалят.

И докато фолкпевицата развяваше гръд, Динко отново беше в стихията си. Той танцуваше непрестанно и постоянно беше в движение, като не можеше за дълго да се задържи на сепарето. Атаките на провокативните студентки към него бяха десетки, но той майсторски успяваше да ги отбие, тъй като е сериозно обвързан. Коцето заложи повече на кроткото пийване, като продължава да не се отделя от любимата си водна чаша, която традиционно пълни с уиски. Константин е известен и с това, че предпочита алкохола да го пие чист и да не разрежда със сокове и вода.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама