Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6695444 www.bgdnes.bg

Веско Маринов е НЕУМОРНИЯ

Ново турне с 8 дати обяви добрият приятел на Цветан Цветанов 

Той не е от Калифорния, но е Неуморния!

Дами и господа, Веселин Маринов прави ново турне с 8 суперконцерта! Този път певецът се зарича да посети всички места, които не е успял през 2017 г.

Яката концертна обиколка ще бъде през пролетта и лятото, а началото ще бъде поставено само седмица след края на най-важните християнски празници - великденските. Турнето започва грандиозно на 16 април в Драматичния театър в Добрич.

Реклама

По време на спектаклите ще бъдат представени песните от 28-ия (двадесет и осмия!) самостоятелен албум на изпълнителя, чието заглавие е "Представи си..."

След изключителния успех на всички концерти, които Веско прави от десетилетия, изпълнителят вярва, че и предстоящите срещи с публиката ще бъдат също толкова емоционални и незабравими, както досега.

"Както винаги лятото ми беше изпълнено с много задачи, които си бях поставил през пролетта, и ги изпълних. Успях да направя най-трудното нещо през годината, но най-приятното - лятното турне. 16 концерта, много интензивни, с две малки паузи, площадите навсякъде бяха пълни. И нещо, което винаги ще помня - интереса към концерта във Варна, който роди втори, само дни по-късно. По думите на домакините от Летния театър такова нещо не се е случвало от времето на Емил Димитров и това ме изпълни с много голям оптимизъм за бъдещето", похвали се Маринов миналото лято.

"Вече 22-ра година поред това турне е факт и тази еуфория, която властва по време на концертите, може да се случи само по морето", заяви изпълнителят.

ТОЧНИТЕ ДАТИ

16 април - Добрич

17 април - Шумен

18 април - Търговище

19 април - Разград

23 април - Перник

24 април - Дупница

25 април - Кюстендил

26 април - Петрич

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама