Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6696123 www.bgdnes.bg

Гущеров под ключ

Младият милионер Християн Гущеров не е излизал от дома си вече 13 дни, научи "България Днес".

Бизнесменът няма никакво желание да напусне имението си в столичния квартал Бояна, след като беше арестуван заради спречкване с друга компания. Близките на Гущеров го познават като домошар, който никога не е бил любител на дискотеките и нощния живот, а след боя вече нищо не може да го накара да излезе от дома си.

Реклама

Охранителите на милионерския син ходят да пазаруват и да изпълняват задачи, докато той дава указания от имението си. Къщата напуска единствено приятелката му - моделката Светлана Василева, която ходи до фризьор и гримьор, но веднага след това се прибира в общия им дом. По време на излизанията си Василева е придружена от гардовете, които следят всяка нейна стъпка.

След ареста за боя Гущеров се почувствал зле и не искал да вижда никого. 13-часовият престой в ареста му се отразил неблагоприятно на психиката и сега Християн искал да се възстанови напълно на спокойствие. Той отказвал срещи дори на близки приятели, тъй като не искал да излиза навън, а и не му се говорело много по темата с полицейските проблеми. Милионерският наследник спря и да е активен и в социалните мрежи, където преди ареста често пускаше снимки със Светлана или се хвалеше какво си готвят двамата. Към днешна дата в профила му няма нищо ново, както и каквито и да било индикации за активност от негова страна.

Софийската районна прокуратура (СРП) готви 2 обвинения на Гущеров заради инцидента. Едно от тях най-вероятно ще е за хулиганство. Според полицаи Християн и хората му се сбили с друга група мъже на път към кв. Бояна, след като слезли от колите си. Преди това е имало гонка. Разпрата тръгва от известното столично заведение "Домби бар", след като любимата на Християн, плеймейтката Светлана Василева, била подложена на унижение.

Ще се търси отговорност от милионерския син и за това, че е отказал да се подчини на полицейско разпореждане. Гущеров не се е съгласил да бъде тестван за алкохол и наркотици.

Докато премине цялата дандания около скандала, Гущеров предпочитал да се покрие и да не се набива с изяви в публичното пространство. Затова и се е върнал към традиционния си начин на живот - кротко стоене вкъщи и далеч от шумните купони.

"Християн си е домошар, много изненадващо е, че е ходил на дискотека. Той не обича такива места. Едва ли някога отново в живота си ще отиде в нощно заведение. Със сигурност предпочита да се забавлява вкъщи", коментираха негови познати.

Името на Гущеров сериозно се завъртя в публичното пространство и покрай раздялата му с фолкпевицата Мария. Двамата вдигнаха пищна сватба преди 3 години, но накрая младият милионер прогони певачката, тъй като не му харесвали лекото й поведение и постоянно разголване в клипове и дискотеки. Мария му отвърна, като се оплака, че Гущеров постоянно я карал да си стоят вкъщи и не й позволявал да излизат никъде, което я карало да се чувства зле.

Реклама
Реклама
Реклама