Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6700011 www.bgdnes.bg

Чалга меле на хоризонта! Анелия СГАЗИ ПРЕСЛАВА

Люта битка зад микрофона 

По-бившата на Коко Динев го раздава най-яка певица за 2017 г.

Внимание, чалга меле се задава на хоризонта!

Анелия е най-сигурният победител в престижния конкурс "Певица на 2017", за който се гласува в интернет. Изпълнителката на "Само мене нямаш" подмина като малка гара топпевачките Преслава, Галена, Емилия, Емануела и Джена. Гласуването ще продължи още няколко дни, но "по-бившата" на Коко Динев води с толкова много, че ще е почти невъзможно да я настигнат.

Анелия е "по-бившата" на Коко, защото Емилия вече е в графата "бившата". Двамата се разделиха за пореден път преди седмици и този път всичко изглежда да е окончателно. Емилия намери любовта в лицето на богаташа Жорж Башур и си живее живота.

Реклама

Обратно в класацията - Анелия има подкрепата на огромен брой фенове, но нейният спринт към титлата ужасно дразни почитателите на Преси и Галена.

"Преслава винаги е била номер 1, такава и ще си остане! Анелия я уважавам като певица и човек, но нямаше такива яки песни като Преслава", водят се спорове.

Застъпниците за Емилия и Джена също не остават длъжни на фаворитката Анелия и я обвиняват, че е "скучна" на сцената и не се раздава докрай като техните любимки.

Тези дни се говори за Анелия не само в ролята й на певица, но и на майка. Скандална снимка на щерка й Ивон се появи - 14-годишната девойка е с тежък грим, солидни устни, изписани вежди... Готова е за участие, може да смени майка си, толкова модерно и зряло изглежда. Никой не може да каже, че тя е само 7-и клас!

Както "България Днес" първи писа, Анелия е на крачка от марша на Менделсон. На скорошна сватба на приятели именно тя хваща букета и сияе от щастие.

Близки до певицата разкриват, че от няколко години тя има вземане-даване с виден турски дипломат, а шаферка на сватбата ще бъде дъщеря й Ивон. Двамата влюбени се запознали по време на участие на Анелия в Бургас. Заради дипломатическия си статут срещите с певицата протичали в пълна дискретност. Дипломатът задействал връзките си и помогнал за клипове на любимата си. Видеото към песента "Дай ми още" бе заснето в турския дворец "Чираган палас". Именно заради това колежки на изпълнителката не спират да злословят и да се чудят как е успяла да извади 60 хиляди лева, за да плати наема на палата.

Реклама
Реклама
Реклама